2
  • -7,5%
  • 7,5%

Difuzor de tămâie Aromafume Exotic Arborele Vieții -- 100 g

27,75 lei
30,00 lei
Cu TVA
Difuzoarele de cărămizi de tămâie Exotic Incense Bricks este special conceput pentru arderea cărămizilor de tămâie Aromafume. Difuzorul de tămâie exotică atinge temperatura adecvată pentru difuzarea aromelor de cărămizi de tămâie Aromafume Incense Bricks. Împreună, acest difuzor și cărămizile de tămâie formează cel mai eficient și curat mod de difuzare a aromelor plăcute. Nu se emit toxine și nu se produce cenușă sau fum!
Acest Difuzor de tămâie exotică este format din:

Dispersor din fier forjat, placă de cupru, suport de lemn coaster, lumânare, două cărămizi de tămâie de probă. Parfumul variază în funcție de cutie. Inclusiv o broșură cu informații despre Aromafume, diferitele parfumuri și explicații privind modul de utilizare a cărămizilor de tămâie în limbile olandeză, germană, engleză, italiană și franceză..


Cum se utilizează difuzorul de tămâie Exotic și cărămizile de tămâie Aromafume?

Difuzoarele de cărămizi de tămâie Exotic Incense Bricks sunt special concepute pentru a atinge temperatura adecvată pentru difuzarea aromelor de cărămizi de tămâie Aromafume Incense Bricks. Alte aparate nu sunt potrivite!.


- Așezați Difuzorul de tămâie exotică pe un suport de lemn. .

- Aprindeți lumânarea. Așezați în interiorul difuzorului de cărămizi de tămâie exotică.

- Așezați cărămizile de tămâie pe placa de cupru.

- Lăsați lumânarea să ardă timp de 45-60 min. Difuzorul va fi fierbinte. Nu-l atingeți!

- Stingeți lumânarea și lăsați-o să se răcească.

- Cărămida de tămâie va deveni neagră închisă și tare la utilizare. Nu se va topi.

- Aruncați cărămida de tămâie folosită cu deșeuri biodegradabile.

Atenție!

•Nu lăsați lumânarea nesupravegheată în niciun moment..

•Nu atingeți și nu mișcați o lumânare aprinsă. Acest lucru poate provoca o scurgere de ceară și un incendiu..

•Vă rugăm să vă asigurați că flacăra lumânării nu atinge farfuria. Dacă se acumulează funingine, stingeți imediat lumânarea..

•Funinginea trebuie curățată de pe farfurie. Resturile care cad în ceara fierbinte pot provoca un incendiu..

•Tăiați fitilul dacă este necesar, fitilurile lungi pot provoca picurare sau flacără.
•Păstrați în permanență piscina de ceară curată de resturi de fitil, chibrituri și resturi.
•Păstrați departe de copii, animale de companie și orice obiecte inflamabile.




Cărămizile de tămâie Aromafume sunt produse de o companie indiană deținută de o familie. De deja cinci generații, această familie produce tămâie și produse de parfumerie în conformitate cu o rețetă secretă de familie. Aceștia combină arta milenară a tămâiei naturale făcute manual cu o varietate de parfumuri contemporane. În mod tradițional, India a fost situată pe ruta comercială a mirodeniilor și a tămâiei, având o legătură istorică puternică cu tămâia. Strămoșii lor au avut o înțelegere profundă a principiilor diferitelor ingrediente aromatice folosite de practicanții tradiționali ayurvedici. Interacțiunile dintre comerțul cu mirodenii și principiile ayurvedice au creat un schimb de cunoștințe și dezvoltarea multor forme frumoase de tămâie.
Arborele Vietii este practic un simbol universal, prezent de secole in culturile din intreaga lume. Simpolizeaza interconectarea si armonia, reprezentand, in acelasi timp, armonia cosmosului.

Arborele Vieții, budism
Conform tradiției budiste, arborele Bodhi sau arborele Bo este copacul (Ficus religiosa) sub care prințul Siddharta s-a așezat atunci când a atins iluminarea, în urmă cu aproximativ 2.500 de ani, la Bodh Gaya, India, și a devenit astfel Buddha (cel Trezit).

Arborele Vieții, China
În mitologia chineză, o sculptură a unui copac al vieții înfățișează adesea și un phoenix și un dragon, unde dragonul reprezintă adesea nemurirea. O poveste taoistă vorbește despre un copac care produce o piersică a nemuririi la fiecare trei mii de ani, iar oricine mănâncă fructul va primi nemurirea.

Arborele Viețiii, Europa
Antoine-Joseph Pernety, un celebru scriitor și alchimist din secolul al XVIII-lea, a identificat copacul vieții cu Elixirul vieții și cu Piatra filozofală.

Arborele Vieții, mitologia nordică
În păgânismul germanic, copacii joacă un rol proeminent, apărând în diverse aspecte ale textelor supraviețuitoare și chiar în numele zeilor lor. Arborele vieții apare în religia nordică sub forma lui Yggdrasil, arborele lumii care se extinde pe 9 tărâmuri, deținând cele 3 surse magice ale întregii vieți: sursa înțelepciunii și a cunoașterii, sursa trecutului, prezentului și viitorului și sursa spațiului, cosmosul însuși.

Arborele Viețiii, Islam
Copacii joacă un rol important și în Coran. Palmierul curmal este menționat de aproximativ 20 de ori și este descris ca provenind din paradis și vindecând otrăvurile. Este copacul sub care Maria – potrivit lui Allah – l-a născut pe Iisus. Despre măslin este scris: "A arătat râul pur al apei vieții, limpede ca cristalul, care vine de la tronul Mielului lui Dumnezeu. În mijlocul drumului și dincolo de râu crește pomul vieții care aduce douăsprezece coșuri de fructe în fiecare lună. Iar frunzele acestui copac servesc la vindecarea oamenilor."
Arborele Vieții, Mesoamerica – cultura mayașă
La mayași, arborele central al lumii era conceput sau reprezentat de un arbore ceiba. Acesta reprezintă axis mundi, centrul stabil al universului.

Arborele Vieții, iudaism
Arborele vieții este menționat în Cartea Genezei. Cel mai cunoscut copac din Grădina Edenului este pomul cunoașterii binelui și răului, din care au mâncat Adam și Eva și care a dus la alungarea lor din paradis. Iudaismul menționează, de asemenea, pomul vieții sau pomul sufletelor. Acest copac produce suflete și, prin urmare, viața însăși.

Arborele Vieții, cultura amerindiana
Motivul copacului vieții este ferm prezent în tradițiile amerindienilor, inclusiv în cosmologia Ojibway. Arborele vieții reprezintă tot ceea ce este pe această planetă și în univers. Acesta ‘bate’ ritmul vieții, zi după zi, an după an, viață după viață. Nativii americani apreciază foarte mult tot ceea ce trăiește și sunt maeștri în menținerea echilibrului între propriile nevoi și ceea ce le oferă natura.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

27,75 lei
27,75 lei
27,75 lei
27,75 lei


17894

Fisa tehnica

Marime cm:

6.5x7

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

138

Greutate grame:

100

Material:

Fier

Difuzor de tămâie Aromafume Exotic Arborele Vieții -- 100 g

30,00 lei 27,75 lei