0
  • -7,5%
  • 7,5%

Exfoliant de corp cu sare de mare căpșuni și cremă -- 300g

69,38 lei
75,00 lei
Cu TVA
Pentru îndepărtarea moale și delicată a celulelor vechi ale pielii. Pentru el și pentru ea, la un preț accesibil. Cu un parfum delicios de căpșuni și cremă.

Realizate exclusiv cu ingrediente naturale și fără conservanți, exfoliantele de corp cu sare Saules Fabrika elimina delicat celulele moarte ale pielii si toxinele, întinerind epiderma. Uleiurile atent selecționate hrănesc și tonifică pielea, diminuând aspectul celulitei și îmbunătățind circulația.

Ingrediente (INCI):
Sare de mare, clorură de sodiu, ulei de semințe de Vitis Vinifera (struguri), unt de semințe de Theobroma Cacao, ulei de Cocos Nucifera, parfum, semințe de Papaver Orientale, benzoat de benzil, salicilat de benzil, hexil cinnamal, limonen, CI 16255.

De-a lungultimpului, TALA.ro a construit în gama sa o colecție excepțională de produse de îngrijire corporală, de la antreprenori care își fac produsele cu dragoste și pasiune. Toate produsele sunt atent selecționate și sunt destinate unui public larg, de toate vârstele.
Produse din cânepă Canacura - Eliah Sahil - Himalaya Herbals - Himalaya's Dreams - Holy Lama naturals - Le Chatelard 1802 - Le secret Naturel - Maison du Laurier Aleppo - Najel Aleppo - Ottoman - Saules Fabrika - Skin's Restaurant - Tabiano Bio-sulfur.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



9720

Fisa tehnica

Ambalaj:

Borcan din plastic

Tara de Origine:

Letonia

Greutate totala gr.:

350

Greutate grame:

300

Exfoliant de corp cu sare de mare căpșuni și cremă -- 300g

75,00 lei 69,38 lei