0
  • -7,5%
  • 7,5%

Bila de baie efervescenta (inimă)-Emotion -- 90g

23,13 lei
25,00 lei
Cu TVA
Saules Fabrika bila de baie cu ulei din semințe de struguri și sare de mare, relaxează corpul și hrănește pielea în timp ce faci baie.
Emotions: cireșe, trandafiri, bergamotă, trandafiri.

Ambalaj de 4 bucăți, prețul menționat este pe bucată.

Cand este pusa in apa, bila erevescenta incepe sa faca mici bule. Durata optimă a tratamentului cu bile de baie este de 20 de minute - ingredientele naturale își îndeplinesc scopul: să calmeze sau să înveselească mintea, să hidrateze și să înmoaie pielea, să hrănească cu vitamine și să tonifice corpul.

Hidratare datorită uleiului natural de sâmburi de struguri.
Senzație de catifelare moale si romă ademenitoare.
Conține vitamina E.
Fabricat din 90-95% ingrediente naturale.
Fără sulfați sau parabeni.

Ingrediente (INCI)
Bicarbonat de sodiu, Maris Sal, Acid citric, Ulei de semințe de Vitis Vinifera, Clorură de sodiu, Parfum, Aqua, Acetat de tocoferil (Vitamina E), Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 42090, CI 14720.

Alegerea unei bile de baie depinde în întregime de starea de spirit sau de nevoile dumneavoastră. Nu puteți da greș niciodată cu bilele de baie Saules Fabrika, oferite de TALA.ro, distribuitor de produse naturale de îngrijire corporală.
Am ales bilele de baie de cea mai bună calitate pentru a vă garanta o relaxare perfectă și pentru a oferi pielii dvs. o hrană de care aveți nevoie.Acestea sunt fabricate din ingrediente naturale, cum ar fi sarea de mare naturală și uleiul din semințe de struguri, care lucrează împreună pentru a ajuta la hidratarea și calmarea pielii.
Simplu!Puneti o astfel de biluta in apa de baie și relaxați-vă în aromele luxoase, infuzate cu uleiuri exotice. Bucurați-vă de o baie efervescentă și liniștitoare și lăsați-vă pielea să se absoarbă de beneficiile hrănitoare aleprodusului. Nu numai că vă oferă o serie de beneficii de aromoterapie, dar vă ajută și să creați o experiență de baie luxoasă.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

23,12 lei
23,12 lei
23,12 lei


9847

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Letonia

Greutate totala gr.:

360

Greutate grame:

90

Vegan:

Da

Bila de baie efervescenta (inimă)-Emotion -- 90g

25,00 lei 23,13 lei