3
  • -7,5%
  • 7,5%

Tuburi de acordaj 7 chakre de vindecare energetică + suport -- 83x110 cm

2.432,75 lei
2.630,00 lei
Cu TVA
Șapte tuburi derezonanta pentru vindecare energetică, câte unul pentru fiecare chakră. Fabricat din aluminiu tratat termic de înaltă calitate, care produce un sunet frumos și de lungă durată. Acordate în cadrul unei marje de deviație de ±0,25%, pentru un mare efect de vindecare.
Se spune că Chakrele sunt "centre energetice"sau roți de energie care străbat, dintr-un punct al corpului fizic, straturile corpurilor subtile într-o formație în formă de evantai din ce în ce mai mare (evantaiele fac forma unei inimi).
Vârtejuri rotative de materie subtilă, ele sunt considerate puncte de focalizare pentru primirea și transmiterea energiilor.

Contenutul acestui set:
7 Țevi cu inele
1 Suport din lemn pentru a atârna toate țevile
1 Ciocan de cauciuc 1 ciocan de cauciuc
Lungime țevi: aprox. 81/84/88/88/93/104/106/110 cm

Țevile Chakra Chime pot fi folosite cu sistemul Chakra. Există 7 pipe în acest set. Acesta se bazează pe rotația matematică a planetelor în jurul Soarelui. Aceste pipe NU se bazează pe o gamă muzicală. Ele lucrează pe multidimensiunile cosmice ale chakrelor noastre, ale corpurilor noastre energetice sau subtles nbsp;. Ele lucrează, de asemenea, pe meridiane. Ciclul planetar al sistemului solar este folosit pentru a ajunge la formule precise pe baza cărora a fost creat acest set de Chime chime. Acest lucru le leagă de sinele nostru cosmic multidimensional. Acest sine este etern și accesibil prin straturi, scări, porți și niveluri multiple de energie.

1st Rădăcină/Muladhara/Bază- 194,18 Hz – Este legat de instinct, securitate, supraviețuire și, de asemenea, de potențialitatea umană de bază. Acest centru este situat în regiunea dintre organele genitale și anus. Este eficient pe osul pubian și pe coccis.

2 SACRAL/Svadisthana - 210,42 Hz – Se consideră că această chakră corespunde testiculelor sau ovarelor care produc diverși hormoni sexuali implicați în ciclul reproductiv. Această frecvență stimulează energia sexuală și susține comunicarea erotică. De asemenea, este bună pentru ciclurile femeii ,pentru tulburările sistemelor glandular și limfatic. De asemenea, este considerată a fi legată, în general, de sistemul genito-urinar și de suprarenale.

3 PLEXUS SOLAR/Manipura - 126,22 Hz - Această frecvență ajută la sistemele metabolic și digestiv.

4th CĂLDURĂ/Anahata - 136,10 Hz (Cosmic OHM) - Ajută la relaxare. Eficient pentru sistemul imunitar și circulație. Ajută în spiritualitate și devoțiune.

5th THROAT/Vishuddha - 141,27 Hz - Este legată de comunicare și creștere prin exprimare. Această frecvență este utilă pentru gât, pentru glanda tiroidă, glandă care se află tot în gât și care produce hormonul tiroidian, responsabil pentru creștere și maturizare.

6 BROW/3rd EYE/Ajña - 221,23 Hz - Această frecvență ajută cu glandele pineale. Glanda pineală este o glandă sensibilă la lumină, care produce hormonul melatonină, care reglează somnul și trezirea.|

7th CROWN/Sahasrara - 172,06 Hz - În general, este considerată a fi chakra conștiinței pure. Rolul ei poate fi imaginat oarecum similar cu cel al glandei pituitare, care secretă hormoni pentru a comunica cu restul sistemului endocrin și care se conectează, de asemenea, la sistemul nervos central prin intermediul hipotalamusului. Ajută la conștiința universală, meditație și unitate. Aduce bucurie și fericire.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

19033

Fisa tehnica

Marime cm:

100-250

Marime cm:

129x82

Material:

Aluminiu

Tuburi de acordaj 7 chakre de vindecare energetică + suport -- 83x110 cm

2.630,00 lei 2.432,75 lei