0
  • -7,5%
  • 7,5%

Barele cu clopoței Sunete de înger -- 16 cm

444,00 lei
480,00 lei
Cu TVA
Aceste 3 bare de clopoței sunt suspendate deasupra unei baze din lemn de bună calitate pentru un ton clar de rezonanță. Barele de clopoței sunt fabricate dintr-un aliaj special de aluminiu care produce sunete bogate, înalte, de lungă durată. Acestea sunt folosite pentru vindecare, deoarece produc vibrații și frecvențe diferite. Sunt livrate cu sonerii din lemn. Acordate cu o marjă de deviație de ±0,25%.

Aceste Energy Chime Bars se bazează pe frecvențele îngerilor:
* Angel Energy Bar Chime 4096 Hz 4096 Hz
* Angel Energy Bar Chime 4160 Hz * Angel Energy Bar Chime 4160 Hz
* Angel Energy Bar Chime 4225 Hz * Angel Energy Bar Chime 4225 Hz

Vibrațiile sonore emise de aceste clopote energetice sunt bogate în armonici naturale, care reprezintă componenta vindecătoare a muzicii, declanșând vigilența, concentrarea și relaxarea profundă. Clopoteii energetici sunt folositi pentru vindecare și relaxare Rezonanța lor incredibilă ajută la concentrarea minții în meditație. Perfect pentru curățarea energiei Feng Shui și echilibrarea chakrelor.
Feng Shui
Feng Shui (se pronunță: fang shouee) este o filozofie veche de peste 3.000 de ani, care învață cum factorii de mediu ne influențează bunăstarea și, de asemenea, cum pot fi modificate influențele negative în unele pozitive. Feng Shui are ca scop adaptarea mediului nostru de viață sau de lucru în moduri care să stimuleze un flux armonios de Chi (forța vitală). În filozofia chineză, este vorba despre armonie și echilibru între forțele complementare yin și yang, cum ar fi masculin și feminin.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

19036

Fisa tehnica

Marime cm:

16

Marime cm:

15-20

Greutate totala gr.:

341

Material:

Aluminiu

Barele cu clopoței Sunete de înger -- 16 cm

480,00 lei 444,00 lei