0
  • -7,5%
  • 7,5%

Bare cu clopoței chakre bazate pe note -- 12.9-17.5 cm

716,88 lei
775,00 lei
Cu TVA
Set de 7 bare de clopotei Chakra pe baza notelor muzicale cărora le corespund. De la chakra rădăcină la chakra coroanei: C-D-E-F-F-G-A-B.

Fiecare bară este suspendată deasupra unei baze din lemn de bună calitate pentru un ton de rezonanță clar. Este fabricat din aliaj special de aluminiu, producând sunete bogate și de lungă durată, folosite pentru vindecare, deoarece produc diverse vibrații și frecvențe. Este livrat cu o sonerie din lemn. Acordat în cadrul unei marje de deviație de ±0,25%.

Vibrațiile sonore emise de aceste clopote energetice sunt bogate în armonici naturale, care sunt componentele vindecătoare ale muzicii, declanșând vigilența, concentrarea și relaxarea profundă. Clopoteii energetici sunt folositi pentru vindecare și relaxare. Rezonanța lor incredibilă ajută la concentrarea minții în meditație. Perfect pentru curățarea energiei Feng Shui și echilibrarea chakrelor.

Feng Shui
Feng Shui (se pronunță: fang shouee) este o filozofie veche de peste 3.000 de ani, care învață modul în care factorii de mediu ne influențează bunăstarea și, de asemenea, cum pot fi modificate influențele negative în unele pozitive. Feng Shui are ca scop adaptarea mediului nostru de viață sau de lucru în moduri care să stimuleze un flux armonios de Chi (forța vitală). În filozofia chineză, este vorba despre armonie și echilibru între forțele complementare yin și yang, cum ar fi masculin și feminin.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

19036/8

Fisa tehnica

Marime cm:

15-20

Marime cm:

13-18

Greutate totala gr.:

854

Material:

Aluminiu

Bare cu clopoței chakre bazate pe note -- 12.9-17.5 cm

775,00 lei 716,88 lei