2
  • -7,5%
  • 7,5%

Tuburi rezonanță pentru repararea ADN-ului (528 Hz) -- 55 cm

425,50 lei
460,00 lei
Cu TVA
Tuburi rezonanta pentru repararea ADN-ului - 528 HZ - Nota Do, suspendat deasupra unei baze din lemn de bună calitate. Acordat cu o marjă de deviație de ±0,25%.

Barele sau tuburile de clopotei sunt fabricate din aliaj special de aluminiu, producând sunete bogate și de lungă durată. Acestea sunt folosite pentru vindecare, deoarece produc diverse vibrații și frecvențe benefice. Vibrațiile sonore emise de aceste clopote energetice sunt bogate în armonici naturale, care reprezintă componenta vindecătoare a muzicii, declanșând vigilența, concentrarea și relaxarea profundă. Perfect pentru curățarea energetică Feng Shui și echilibrarea chakrelor.

Feng Shui
Feng Shui (se pronunță: fang shouee) este o filozofie veche de peste 3.000 de ani, care învață modul în care factorii de mediu ne influențează bunăstarea și, de asemenea, cum pot fi modificate influențele negative în unele pozitive. Feng Shui are ca scop adaptarea mediului nostru de viață sau de lucru în moduri care să stimuleze un flux armonios de Chi (forța vitală). În filozofia chineză, este vorba despre armonie și echilibru între forțele complementare yin și yang, cum ar fi masculin și feminin.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

19045

Fisa tehnica

Marime cm:

55

Marime cm:

50-100

Greutate totala gr.:

517

Material:

Aluminiu

Tuburi rezonanță pentru repararea ADN-ului (528 Hz) -- 55 cm

460,00 lei 425,50 lei