0
  • -7,5%
  • 7,5%

Brățară acvamarin -- ± 0,3 cm

55,50 lei
60,00 lei
Cu TVA
Acvamarinul are un efect calmant atât asupra corpului, cât și asupra minții. Îmbunătățește onestitatea, deschiderea, toleranța, relaxarea și bucuria. Îmbunătățește comunicarea și discursul clar transferul de cunoștințe, atunci când vorbește în fața unui public sau în sala de clasă. Este, de asemenea, de sprijin în meditație, deoarece îmbunătățește creșterea spirituală, intuiția și clarviziunea.

Din punct de vedere fizic, piatra are un efect de răcire, echilibrează hormonii și stimulează creșterea. Are un efect pozitiv asupra gâtului, tiroidei și glandei pituitare, ochilor, dinților și maxilarului. Acvamarinul poate ameliora o tuse proastă și bronșita, precum și bolile de piele. De asemenea restabilește echilibrul apei în organism și calmează răspunsurile imunitare hipersensibile, cum ar fi alergiile (febra fânului) și bolile autoimune.(*).
Margele ±4mm.


Ambalaj de 2 bucăți, prețul menționat este pe bucată.


*Aceste informații nu sunt dovedite științific, ci se bazează pe experiența utilizatorilor. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic..

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

5962

Fisa tehnica

Marime cm:

±0.3

Greutate totala gr.:

6

Brățară acvamarin -- ± 0,3 cm

60,00 lei 55,50 lei