0
  • -7,5%
  • 7,5%

Ceai Numi Organic "Sweet Night" - 18x1.5 g

23,13 lei
25,00 lei
Cu TVA
Un amestec de ceai de plante dulce și liniștitor pentru a calma mintea înainte de o noapte bună'de odihnă. Fabricat din ingrediente 100% certificate organic, cu un gust plin și bogat. Ceaiurile Numi sunt produse într-un mod echitabil și prietenos cu mediul.

Informatii produs:
Comerț echitabil certificat , ceai organic
Fără aditivi artificiali
Pungi de ceai biodegradabile
Ambalaj de 4 cutii, preț menționat este pe cutie
Depozitati într-un loc răcoros și uscat


Ingrediente
Certificare Fair Trade Certified™ flori de mușețel bio, lavandă bio, melisa bio, lemn dulce bio, lemn-dulce bio, rădăcină de valeriană bio, floarea pasiunii bio, hamei bio.

Ceaiul Numi - Cel mai pur ceai de pe planetă


Calitatea frunzei întregi: Numi este ceai organic din  frunza întreagă. Fără pulbere de ceai cu gust amar. Fiecare pliculeț de ceai oferă plenitudinea și calitatea gustului bogat al ceaiului vrac.

Fără adaos de uleiuri sau arome: Numi folosește numai fructe, flori și ierburi reale pentru a face "cel mai pur ceai din lume". Fără a adăuga uleiuri sau arome care sunt comune în comerțul obișnuit. Acest lucru face un ceai organic unic, cu un gust pur.

Comerț organic și echitabil: Cu o pasiune pentru oameni și experiențe noi, echipa Numi călătorește în țările producătoare de ceai și își achiziționează ceaiul și ierburile direct de la cultivatori. Acest lucru îi asigură lui Numi cele mai proaspete ingrediente culese. Ceaiul și ierburile Numi sunt certificate ORGANIC, Fair Trade, Kosher și Halal.

Pachete de ceai biodegradabile: Pliculețele de ceai Numi sunt complet biodegradabile. Numi nu urmează tendința de "mătăsos" pungi de ceai transparente din nailon sau poliester, care nu sunt degradabile. Pungile de ceai Numi sunt complet compostabile și, prin urmare, prietenoase cu oamenii și cu mediul înconjurător.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

23,12 lei
23,12 lei
23,12 lei
27,75 lei


20016

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

SUA

Greutate totala gr.:

86

Greutate grame:

18x1.5

Vegan:

Da

Organic:

Da

Cofeina:

Fara cofeina

Ceai Numi Organic "Sweet Night" - 18x1.5 g

25,00 lei 23,13 lei