0
  • -10%
  • 10%

Tămâie de salvie albă (Salvia Apiana) -- 1000 g

450,00 lei
500,00 lei
Cu TVA
Incensiune: Salvie albă (Salvia Apiana) - liber .

Această salvie este sălbatica. Aceasta înseamnă că este recoltată din plante care cresc în mod natural. Nu este cultivată sau tratată în vreun fel. În acest fel, este 100% organică, dar nu există o certificare oficială. Salvia este recoltată și uscată. Nu este tratată în continuare.

Despre salvia albă : Smudge Sticks sau Smudge Bundles sunt tămâie ceremonială complet naturală, arsă în mod tradițional în ritualurile nativilor americani, cum ar fi sweat lodges. Din ce în ce mai mulți medici, terapeuți și lucrători corporali descoperă aspectele benefice ale acestor ierburi. Smudge Bundles reprezintă unul dintre mijloacele prin care oamenii din întreaga lume se reconectează cu puterea Mamei Natură. Este posibil ca utilizarea fumului de plante și rășini să fi evoluat de la focurile de tabără primordiale din peșterile îndepărtate. Ceremonia de purificare a oamenilor, a locurilor și a obiectelor prin fum este continuată și astăzi. Nu numai că era bun pentru a ține la distanță insectele zburătoare enervante, dar anumite fumuri de plante (smocuri) puteau păstra alimentele și pieile. Unele fumuri puteau conferi, de asemenea, protecție împotriva spiritelor și gândurilor nevăzute. Pentru a aplica puterea protectoare și purificatoare a unui smudge, o frunză sau rășină era încălzită pentru a produce fum care era trecut peste persoană sau obiect, adesea cu un evantai de pene. Unele fumuri de plante aveau proprietăți vindecătoare specifice, în timp ce altele aveau puteri mai generice.
Fumul de smudge se obține fie prin răspândirea de ierburi uscate pe cărbuni încinși sau pietre fierbinți, fie prin aprinderea ierburilor uscate într-un bol de lut sau într-o cochilie. Salvia albă este arsă în ceremoniile de smudging pentru a alunga spiritele rele, sentimentele sau influențele negative. Frunzele sunt apreciate pentru proprietățile lor aromatice și sunt folosite ca un repelent natural împotriva moliilor (în haine) sau a țânțarilor (într-o cameră). Salvia albă poate fi folosită în numeroase moduri. Nativii americani din națiunile de pe câmpie acoperă podeaua cabanelor lor de sudoare cu salvie. De asemenea, ei vor respira printr-un mic mănunchi de salvie și, uneori, își vor freca mănunchiul pe corp în timp ce se află în cabana de sudoare. Salvia albă îmbolnăvește spiritele rele, susțin ei. Acestea se îndepărtează de ea atunci când este arsă. Nu îmbolnăvește spiritele bune. Acestea nu pleacă atunci când este fumată. Spiritelor bune le place Salvia albă.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



19802

Fisa tehnica

Marime cm:

±10

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

SUA

Greutate totala gr.:

1183

Greutate grame:

±1000

Tămâie de salvie albă (Salvia Apiana) -- 1000 g

500,00 lei 450,00 lei