0
  • -5%
  • 5%

White Bluebell, esență de flori karmice -- 10 ml

47,50 lei
50,00 lei
Cu TVA
Supra-sensibilitate: White Bluebell
Toate remediile din grupul Suprasensibilitate exprimă diferite moduri în care personalitatea reacționează la sentimentele de vulnerabilitate create de sensibilitatea extremă la energiile emoționale și mentale ale celorlalți. Cei care au nevoie de această esență sunt extrem de conștienți și inconfortabil de gândurile și emoțiile celorlalți și, adesea, sunt incapabili să recunoască faptul că acestea nu sunt propriile lor emoții. Această sensibilitate este un instrument minunat atunci când este în echilibru; totuși, pentru a o folosi în mod avantajos, este necesar să poți separa în mod conștient ceea ce reprezintă propria energie de cea a celor din jur.
Când să o folosiți:
- Incapabil să vă separați de emoțiile și gândurile celorlalți.
- Ușor de golit de energie atunci când sunteți în preajma altor persoane.
- Chakra plexului solar se simte inconfortabil în aglomerație.
- Sentimentul de a avea nevoie de protecție.
Karmic Essences sunt un set puternic de esențe florale care vă pot ajuta să deschideți ușile interioare și să vă duceți direct la inima unei probleme, promovând o eliberare rapidă a oricărui model de credință inconștient care vă reține.
Simple și ușor de utilizat, acestea se leagă direct de cele șapte grupuri de personalitate identificate de Dr. Edward Bach, și anume:
1. Anxietatea
2. Incertitudinea
3. Interes insuficient pentru prezent
4. Singurătate
5. Hipersensibilitate
6. Descurajare și disperare
7. Preocupare exagerată pentru bunăstarea celorlalți.
Aceste esențe karmice pot fi stocate individual sau în seturi și oferim un poster color care prezintă grupurile Bach și esențele karmice

Infuzie energizantă de: Hyacinthoides non-scripta.
Cum se utilizează esențele karmice:
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine o întreagă sticlă înainte ca toată transformarea posibilă să se simtă completă. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi administrată pe termen scurt, pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați.
Ce este karma?
Ceea ce numim Karma este de fapt rezultatul principiului universal de cauză si efect care funcționează în viața noastră. În termeni simpli, acest Principiu asigură faptul că Universul ne întoarce exact ceea ce noi dăm în viață, fie că este pozitiv sau negativ. În esență, acesta este un proces de echilibru și corectitudine care este conceput pentru a ne permite să învățăm din experiențele noastre și să recunoaștem puterea pe care gândurile, credințele și emoțiile noastre o au în crearea realităților noastre personale și colective. Din nefericire, pentru că nu am înțeles acest principiu în trecut, am presupus că cauza oricărei dificultăți din viața noastră se află în afara noastră, permițând acumularea unor cicluri repetate de comportamente negative. Aceste tipare sunt adesea descrise ca fiind 'karmice', deoarece originile lor sunt adânc îngropate în experiențe vechi care, deși nu mai sunt conștiente, continuă totuși să ne dirijeze viața. Tot ceea ce ne este necesar pentru a schimba aceste tipare și pentru a elibera 'karma', este pur și simplu conștientizarea și transformarea convingerilor care stau la baza acestora, astfel încât să putem face noi alegeri.
Nu recomandăm administrarea de esențe karmice copiilor cu vârsta sub 12 ani.
Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Cel mai bine este să depozitați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, computere, telefoane wireless sau mobile, etc. Consiliere de depozitare - Este mai bine să depozitați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, computere, telefoane wireless sau mobile, etc.

Ingrediente: Brandy organic, apă, (alcool 23% bv).

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



3501/01

Fisa tehnica

Ambalaj:

Flacon de sticla

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

23

Continut ml:

10

White Bluebell, esență de flori karmice -- 10 ml

50,00 lei 47,50 lei