0
  • -5%
  • 5%

Set de 10 flacoane Chakra Essence - 10 ml

422,75 lei
445,00 lei
Cu TVA
Chakrele alcătuiesc unul dintre cele mai recunoscute sisteme energetice ale corpului. Setul nostru de esențe Chakra conține zece combinații de esențe de flori, pietre prețioase și cristale care lucrează pentru a echilibra și activa cele șapte chakre principale și trei puncte importante ale chakrelor minore, permițând personalității să integreze pe deplin nivelul de conștiință pe care îl reprezintă fiecare chakră.

Cum se utilizează esențele de chakre?
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine un flacon întreg înainte ca toată transformarea posibilă să se simtă completă. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi luată pe termen scurt pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați.
Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.Cel mai bine este să păstrați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, calculatoare etc.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

3503

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

264

Continut ml:

10

Set de 10 flacoane Chakra Essence - 10 ml

445,00 lei 422,75 lei