0
  • -5%
  • 5%

Set de 10 esențe Emoții de Bază -- 10 ml

413,25 lei
435,00 lei
Cu TVA
Setul conține următoarele 10 esențe:
Sentimentul de demnitate, Iertare, Vindecarea doliului, Calm interior, Certitudine interioară, Libertate interioară, Bucurie interioară, Pace interioară, Restabilirea răbdării și Responsabilitate de sine.

Combinațiile din acest grup vor ajuta la eliberarea și transformarea cu blândețe a vechilor energii emoționale cristalizate, stocate în corpul emoțional și în alte zone ale sistemului tău energetic. Pe măsură ce emoțiile tale de bază devin mai echilibrate și mai libere, te vei vedea capabil să răspunzi la viață în fiecare moment, mai degrabă decât să acționezi inconștient după vechi scenarii demult uitate. Rămâneți în acord cu voi înșivă pentru intuițiile care vor curge pe măsură ce esențele își fac treaba, în special cele legate de orice tipare de credință care ar putea fi conectate cu problemele emoționale care sunt dizolvate.

Cum să folosiți esențele Divine Harmony?
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine o întreagă sticlă înainte ca toate transformările posibile să se simtă complete. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi luată pe termen scurt, pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați.
Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Cel mai bine este să păstrați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, calculatoare, telefoane wireless sau mobile, etc.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

3507

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

264

Continut ml:

10

Set de 10 esențe Emoții de Bază -- 10 ml

435,00 lei 413,25 lei