1
  • -5%
  • 5%

"Bucurie interioară", esență de emoții centrale -- 10 ml

52,25 lei
55,00 lei
Cu TVA
Indicații - ajută la dizolvarea emoțiilor inferioare, cum ar fi disperarea și lipsa de speranță, eliberând blocajul în calea fluxului natural al emoțiilor superioare, cum ar fi bucuria și fericirea. Va sprijini pe oricine care are nevoie să creeze mai multă bucurie interioară si lumină.

Disperarea și deznădejdea sunt emoții care se creează atunci când nu suntem capabili să ne conectăm cu propria noastră lumină interioară. Experiențele profund traumatizante care se simt copleșitoare pentru personalitate pot duce uneori la alegerea de a închide părți din noi înșine. Adesea, aceste experiențe sunt îngropate de mult timp în încarnările anterioare, dar rănile sunt încă acolo, cu rezultatul că ne simțim separați și singuri pentru că nu ne simțim compleți. Bucuria este sentimentul care este generat atunci când suntem capabili să ne conectăm și să ne exprimăm adevăratul nostru sine. Pentru a ne reconecta cu bucuria noastră interioară înnăscută, trebuie mai întâi să eliberăm acele sentimente de disperare și deznădejde pe care le purtăm la un nivel profund inconștient. Aceste sentimente pot acoperi mai multe stări de spirit si emoții care variază de la o ușoară senzație plată până la o mare gaură neagră de disperare din care nu pare să existe nicio ieșire. Această combinație vă va ajuta să deslușiți și să eliberați tiparele adânc înrădăcinate care contribuie la aceste sentimente.
Infuzie energetică de: Dafin, mărar, cuarț citrin, cuarț citrin, jet, staurolit, labradorit.

Cum se utilizează esențele Divine Harmony?
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine o întreagă sticlă înainte ca toate transformările posibile să se simtă complete. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi luată pe termen scurt, pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați.
Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Cel mai bine este să depozitați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, calculatoare, telefoane wireless sau mobile, etc.
Ingrediente: Brandy organic, apă, (alcool 23% bv). 

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

52,25 lei


3507/07

Fisa tehnica

Ambalaj:

Flacon de sticla

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

23

Continut ml:

10

"Bucurie interioară", esență de emoții centrale -- 10 ml

55,00 lei 52,25 lei