0
  • -5%
  • 5%

Set de 10 esențe Belief Patterns Essences -- 10 ml

403,75 lei
425,00 lei
Cu TVA
Setul "Belief Patterns" conține următoarele 10 esențe:
Protecție aurică, A fi prezent, A se simți în siguranță, Vindecarea abuzurilor, Vindecarea relațiilor, Armonie interioară, Eliberarea, Deschidere pentru a primi, Sexualitate și Transformarea dependenței.

Tiparele de credință sunt create atunci când emoția și gândul sunt combinate cu o focalizare suficientă a intenției. Credințele puternice modelează realitatea pe care o creăm în viețile noastre, atât la nivel individual, cât și colectiv. Credințele pozitive care îmbunătățesc viața sunt importante pentru bunăstarea noastră, așa că, dacă aceasta este compromisă într-un fel, poate fi un semnal pentru a ne explora credințele inconștiente, deoarece adesea credințele noastre cele mai influente și active sunt cele care se află sub nivelul conștiinței noastre de zi cu zi. Combinațiile de esențe care acționează în profunzime sunt o modalitate excelentă de a ajuta cu blândețe la aducerea în deplină conștientizare a vechilor convingeri înrădăcinate, astfel încât să le putem evalua și modifica pentru a reflecta alegerile noastre reale.

Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine o întreagă sticlă înainte ca toate transformările posibile să se simtă complete. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi administrată pe termen scurt, pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați.
Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Cel mai bine este să păstrați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, computere, telefoane wireless sau mobile, etc.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

3508

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

264

Continut ml:

10

Set de 10 esențe Belief Patterns Essences -- 10 ml

425,00 lei 403,75 lei