0
  • -5%
  • 5%

"Armonie interioară", esență modele de credință -- 10 ml

52,25 lei
55,00 lei
Cu TVA
Indicații - pentru cei cu o minte veșnic ocupată, persoane foarte orientate spre activitate, care obișnuiesc să se suprasolicite sau cărora le este greu să ‘se deconecteze’, să se odihnească sau să se relaxeze corespunzător. Emoțional sau mental ‘încordare’.

Adevărata relaxare este o stare în care armonia interioară este creată de o uniune între chakra inimii și minte, o stare de echilibru în care cunoașterii din chakra inimii i se acordă un statut egal cu cel al minții. În societatea de astăzi’orientată spre activitate, recunoașterea importanței acestui echilibru aproape că s-a pierdut, ceea ce face ca mulți oameni să se străduiască prea mult în lumea exterioară și să nu mai poată încetini suficient pentru a se conecta în mod semnificativ cu ei înșiși la nivel interior. Acest model foarte comun se manifestă adesea ca o ‘crispare’ emoțională sau mentală, o minte hiperactivă sau pur și simplu o incapacitate de a se relaxa și de a se ‘deconecta’. Această combinație va ajuta la promovarea unei stări de relaxare interioară în care noi perspective devin posibile, pe măsură ce mintea și chakra inimii își găsesc echilibrul.
Infuzie energetică de: Clopoței de Irlanda, Mușețel, Herkimer, Beryl, Agat de dantelă albastră, Aur. Ceaiul de aur.

Cum se utilizează esențele Divine Harmony?
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine o întreagă sticlă înainte ca toate transformările posibile să se simtă complete. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi luată pe termen scurt, pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați.
Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Cel mai bine este să păstrați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, computere, telefoane wireless sau mobile, etc.
Ingrediente: Brandy organic, apă, (alcool 23% bv). Cuvintele sunt: Cuvintele sunt de origine organică, apă, (alcool 23% bv).

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

52,25 lei
52,25 lei
52,25 lei


3508/06

Fisa tehnica

Ambalaj:

Flacon de sticla

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

23

Continut ml:

10

"Armonie interioară", esență modele de credință -- 10 ml

55,00 lei 52,25 lei