1
  • -5%
  • 5%

"Deschide-te , primește!" - esență modele de credință -- 10 ml

52,25 lei
55,00 lei
Cu TVA
Indicații - pentru cei care caută să creeze o mai mare abundență – fie sub formă de bani, dragoste, bucurie sau conexiune spirituală. Transformarea conștiinței sărăciei.

Modelul uriaș de credință colectivă că nu există ‘nu este suficient’ se află la baza multor probleme din lumea noastră de astăzi, cel mai evident fiind dezechilibrul uriaș în modul în care împărțim resursele planetare. La nivel individual, această credință în ‘conștiința sărăciei’ ne poate duce la lipsa banilor, a bucuriei, a iubirii, a prieteniei, a muncii etc. în viața noastră. Din perspectiva superioară a sufletului, adevărata abundență este parte integrantă a interconectării noastre cu Sursa și este disponibilă în mod gratuit. Cu toate acestea, mulți dintre noi purtăm tipare inconștiente care ne blochează efectiv capacitatea de a ne conecta cu acest flux Divin atât de important. Adesea, lipsa de înțelegere a rolului nostru în acest flux înseamnă că fie nu suntem deschiși să îl primim, fie nu înțelegem cum să îl folosim și să îl transmitem mai departe. Această esență vă va ajuta să curățați și să transformați vechile tipare care vă împiedică să vă deschideți chakra inimii pentru a vă conecta cu fluxul Abundenței Divine în toate formele sale.
Infuzie energetică de: Osteospermum, (Kirengeshomia) Curcuma si Iceberg Rose, Smarald, Wulfenit, Rhodocrosit
Cum se utilizează esențele Divine Harmony?
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine o întreagă sticlă înainte ca toate transformările posibile să se simtă complete. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi luată pe termen scurt, pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați.
Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Cel mai bine este să depozitați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, calculatoare, telefoane wireless sau mobile, etc.
Ingrediente: Brandy organic, apă, (alcool 23% bv). Cuvintele sunt: Cuvinte de zahăr, apă, alcool (23% bv).

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

52,25 lei
52,25 lei
52,25 lei


3508/08

Fisa tehnica

Ambalaj:

Flacon de sticla

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

23

Continut ml:

10

"Deschide-te , primește!" - esență modele de credință -- 10 ml

55,00 lei 52,25 lei