0
  • -5%
  • 5%

Sexualitate, esență modele de credință - 10 ml

52,25 lei
55,00 lei
Cu TVA
Indicații - pentru orice persoană care are dificultăți în a-și exprima sexualitatea într-un mod deschis, natural și echilibrat.

Exprimarea inocentă și spontană a iubirii noastre pentru o altă ființă umană prin intermediul expresiei sexuale este o formă frumoasă de comunicare pe care o putem experimenta doar atunci când ne aflăm în formă fizică. Din păcate, atât de mulți oameni se află în imposibilitatea de a-și folosi pe deplin energia sexuală din cauza numeroaselor modele de credință restrictive și limitative care au devenit parte din conștiința noastră colectivă de-a lungul timpului. Blocajele din corpurile emoționale si mentale legate de sexualitatea noastră au ca rezultat incapacitatea de a fi cu adevărat creativi și fac dificilă relaționarea cu ceilalți într-un mod natural si spontan. Energia sexuală este o forță puternică care, atunci când este combinată cu o chakră a inimii deschisă, poate transforma complet capacitatea noastră de a comunica în lumea noastră interioară și exterioară. Această combinație va ajuta la transformarea acestor tipare vechi, aducând un nou echilibru și libertate.
Infuzie energetică de: Aubergine, Light & Dark Opal, Rose Quartz, Clear Quartz.


Cum să folosești esențele Divine Harmony?
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine o întreagă sticlă înainte ca toate transformările posibile să se simtă complete. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi luată pe termen scurt, pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați.
Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Este mai bine să păstrați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, calculatoare, telefoane wireless sau mobile etc. Consiliere de păstrare -
Ingrediente: Brandy organic, apă, (alcool 23% bv).

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

52,25 lei
52,25 lei
52,25 lei


3508/09

Fisa tehnica

Ambalaj:

Flacon de sticla

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

23

Continut ml:

10

Sexualitate, esență modele de credință - 10 ml

55,00 lei 52,25 lei