0
  • -5%
  • 5%

"Transformarea dependenței", esență modele de credință -- 10 ml

52,25 lei
55,00 lei
Cu TVA
Indicații - pentru cei care au nevoie de sprijin pentru a transforma comportamentele de dependență de orice fel.

Credința că ceva din afara noastră ne poate face să ne simțim bine este un mare tipar pentru mulți oameni în ziua de azi. Este un simptom al pierderii legăturii cu sufletul nostru și al unei încrederi excesive în mintea noastră ca mijloc de a ne trăi viața. În această stare, fluxul nostru emoțional natural se blochează, iar mintea noastră creează în mod constant modalități de a ne distrage atenția de la sentimentele noastre inconfortabile și adesea inconștiente de separare. Pentru unii oameni, acestea sunt tipare familiale foarte profunde care duc la dezvoltarea unor modele de comportament obsesiv care sunt adesea angoasante și distructive pentru toți cei implicați. Unele dintre formele cele mai frecvent recunoscute sunt dependența de tutun, de droguri recreative, de jocurile de noroc, de alcool sau de mâncare. Cu toate acestea, există moduri aproape nelimitate în care putem experimenta acest tipar – exemple mai subtile pot fi observate într-o nevoie excesivă de televiziune, muzică, exerciții fizice sau chiar meditație, atunci când sunt duse la extrem. Această esență va ajuta să lucreze cu problemele care stau la baza acestei stări, aducând calm și înțelegere.
Infuzie energetică de: Morning Glory, Skullcap, Sapphire, Sulphur, Corn, St Johns Wort.

Cum se utilizează esențele Divine Harmony?
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să se termine o întreagă sticlă înainte ca toate transformările posibile să se simtă complete. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi luată pe termen scurt, pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați.
Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Cel mai bine este să păstrați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, calculatoare, telefoane wireless sau mobile, etc.
Ingrediente: Brandy organic, apă, (alcool 23% bv). Cuvintele sunt: Cuvintele sunt de origine organică, apă, (alcool 23% bv).

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

52,25 lei
52,25 lei
52,25 lei


3508/10

Fisa tehnica

Ambalaj:

Flacon de sticla

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

23

Continut ml:

10

"Transformarea dependenței", esență modele de credință -- 10 ml

55,00 lei 52,25 lei