0
  • -5%
  • 5%

Esență Arhanghelul Uriel -- 10 ml

47,50 lei
50,00 lei
Cu TVA
Invocați-l pe Arhanghelul Uriel și pe Îngerii săi de Pace în orice situație în care este nevoie de energia Păcii Divine.
Cereți-i ajutorul pentru a vă dizolva temerile, astfel încât să puteți ancora vibrația păcii adânc în ființa voastră. El vă va ajuta, de asemenea, să vă dezvoltați claritatea, perspicacitatea si viziunea.

Arhanghelii & Maeștrii Ascensionați- Esențele sunt disponibile într-un set complet cu toți cei patru Arhangheli și șase Maeștri Ascensionați Esențe într-o cutie atractivă de carton cutie. Aceste esențe frumoase te ajută să te conectezi la energiile Arhanghelilor si ale Maeștrilor Ascensionați și reprezintă un cadou minunat pentru tine sau pentru alții.
Fiecare Esență din acest set este armonizată vibrațional cu conștiința unui anumit Arhanghel sau Maestru Ascensionat. Ca niște uși către o dimensiune superioară, aceste esențe vor ajuta pe cineva să se conecteze mai ușor cu rețeaua de lumină si conștiința superioară a Ierarhiei Spirituale, ceea ce le face un set minunat de esențe pentru cei care doresc să se conecteze mai mult cu Ierarhia Spirituală!
Infuzie energetică de: Aechmea fasciata.

Cum se utilizează ?
Luați 4 picături 3 sau 4 x pe zi, direct din flaconul de rezervă, atât timp cât este necesar pentru a crea o schimbare în energia modelului cu care lucrați. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple poate varia de la câteva zile până la o săptămână sau mai mult, în funcție de circumstanțe. Din experiența noastră, nu este neobișnuit să termini o întreagă sticlă înainte ca toată transformarea posibilă să se simtă completă. În plus, oricare dintre esențele din acest set poate fi luată pe termen scurt pentru a ajuta la promovarea unei schimbări rapide de energie într-un tipar cu care lucrați

Vă rugăm să rețineți - Utilizarea esențelor vibraționale nu înlocuiește tratamentul medical.
Cel mai bine este să păstrați medicamentele vibraționale într-un loc răcoros, departe de televizoare, cuptoare cu microunde, computere, telefoane wireless sau mobile, etc.
Ingrediente: Brandy organic, apă, (alcool 23% bv).

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



3511/04

Fisa tehnica

Ambalaj:

Flacon de sticla

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

23

Continut ml:

10

Esență Arhanghelul Uriel -- 10 ml

50,00 lei 47,50 lei