0
  • -5%
  • 5%

Crystal Herbs Remediu floral Bach "Gorse" -- 10ml

38,00 lei
40,00 lei
Cu TVA
Remediile florale Bach de la Crystal Herbs sunt realizate manual cu dragoste si îngrijire conform instrucțiunilor originale ale Dr. Edward Bach.


Gorse -Speranta
Gorse este remediul pentru cei care suferă de o mare incertitudine în procesul vieții, ceea ce îi face să experimenteze sentimente de deznădejde și disperare. Aceasta este o stare întâlnită uneori la cei care suferă de o boală de lungă durată și care și-au pierdut orice speranță de însănătoșire sau la cei ale căror experiențe i-au determinat să privească viața ca pe o cauză pierdută. Atunci când această stare este foarte adânc înrădăcinată, o persoană poate avea inele întunecate sub ochi sau poate fi predispusă să suspine mult. Administrat pe o perioadă de timp, Gorse va ajuta la risipirea acestor sentimente întunecate și va promova o nouă speranță și viziune pentru viitor.

Cum ar trebui utilizate remediile florale Bach?
Bach Flower Remedies pot fi folosite direct din flacon sau pot fi diluate într-un flacon de tratament, așa cum sugerează Dr. Bach. Un flacon de tratament poate conține o singură esență sau o combinație de până la opt esențe diferite.


Realizarea unei combinații de Remedii florale Bach este simplă și ușoară: puneți câte 2 picături din fiecare dintre Remediile de care aveți nevoie într-un flacon picurător din sticlă curată care conține până la 30 ml de apă de izvor, și adăugând o linguriță plină de brandy sau oțet de cidru ca și conservant, dacă doriți.
Alternativ, puteți pune 4 picături din fiecare remediu necesar într-un pahar cu apă. Puteți combina până la 8 remedii într-un singur pahar.

Cum se utilizează?
Utilizare directă din flacon: Luați 2 picături pe limbă. Luați de preferință la 10 minute de la mâncare și băutură.
În general, se sugerează folosirea unui remediu timp de două până la patru săptămâni înainte de a-i revizui efectul.

Combinație diluată: Pentru o doză normală pentru adulți luați 4 picături pe limbă (sau o înghițitură din paharul de apă) de 8 ori pe zi, sau la fiecare 30 până la 60 de minute pentru stări acute.

* Atenție: Utilizarea esențelor nu este niciodată menită să înlocuiască un tratament medical.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

3534

Fisa tehnica

Ambalaj:

Flacon de sticla

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

22

Continut ml:

10

Crystal Herbs Remediu floral Bach "Gorse" -- 10ml

40,00 lei 38,00 lei