0
  • -5%
  • 5%

Crystal Herbs Remediu floral Bach "Olive" -- 10ml

38,00 lei
40,00 lei
Cu TVA
Remediile florale Bach de la Crystal Herbs sunt realizate manual cu dragoste si îngrijire conform instrucțiunilor originale ale Dr. Edward Bach.


Olive - Vitalitate fizică
Olive îi ajută pe cei care simt că rezervele lor de energie sunt complet epuizate și că nu mai au cu ce să meargă mai departe. Acest lucru se poate întâmpla la orice nivel. În starea acută, cei care au nevoie de Olive se plâng adesea că sunt prea obosiți pentru a mai face ceva sau că se simt complet epuizați. Acesta este, de obicei, rezultatul unor situații în care s-a consumat o mare cantitate de energie â munca excesivă, o perioadă grea de săpat în grădină sau epuizarea legată de o boală de lungă durată sunt toate situații care pot fi ajutate cu Olive.

Cum ar trebui utilizate remediile florale Bach?
Bach Flower Remedies pot fi folosite direct din flacon sau pot fi diluate într-un flacon de tratament, așa cum sugerează Dr. Bach. Un flacon de tratament poate conține o singură esență sau o combinație de până la opt esențe diferite.


Realizarea unei combinații de Remedii florale Bach este simplă și ușoară: puneți câte 2 picături din fiecare dintre Remediile de care aveți nevoie într-un flacon picurător din sticlă curată care conține până la 30 ml de apă de izvor, și adăugând o linguriță plină de brandy sau oțet de cidru ca și conservant, dacă doriți.
Alternativ, puteți pune 4 picături din fiecare remediu necesar într-un pahar cu apă. Puteți combina până la 8 remedii într-un singur pahar.

Cum se utilizează?
Utilizare directă din flacon: Luați 2 picături pe limbă. Luați de preferință la 10 minute de la mâncare și băutură.
În general, se sugerează folosirea unui remediu timp de două până la patru săptămâni înainte de a-i revizui efectul.
Combinație diluată: Pentru o doză normală pentru adulți, luați 4 picături pe limbă (sau o înghițitură din paharul de apă) de 8 ori pe zi, sau la fiecare 30 până la 60 de minute pentru stări acute.

* Atenție: Utilizarea esențelor nu este niciodată menită să înlocuiască un tratament medical.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

38,00 lei
38,00 lei
38,00 lei
1.197,00 lei
1.724,25 lei


3539

Fisa tehnica

Ambalaj:

Flacon de sticla

Tara de Origine:

Regatul Unit

Greutate totala gr.:

22

Continut ml:

10

Crystal Herbs Remediu floral Bach "Olive" -- 10ml

40,00 lei 38,00 lei