1
  • -7,5%
  • 7,5%

Diapazonul Chakrelor - 65 cm

1.147,00 lei
1.240,00 lei
Cu TVA
Set de 7 diapazoane cu greutăți, câte unul pentru fiecare chakră. În pungă de depozitare din catifea albastră. Acordat în cadrul unei marje de deviație de ±0,25%.
Material: aluminiu

Se spune că chakrele sunt "centre de forță" sau vârtejuri de energie care pătrund, dintr-un punct al corpului fizic, în straturile corpurilor subtile într-o formație în formă de evantai din ce în ce mai mare (evantaiele fac forma unei inimi de dragoste). Vârtejuri rotative de materie subtilă, ele sunt considerate puncte de focalizare pentru primirea și transmiterea energiilor. Setul Chakra este un set de diapazoane care pot fi utilizate cu sistemul de chakre. Există 7 diapazoane în acest set. Acesta se bazează pe rotația matematică a planetelor în jurul Soarelui nostru. Aceste diapazoane NU se bazează pe o gamă muzicală. Ele lucrează mai mult pe multidimensiunile cosmice ale chakrelor noastre, corpurile noastre neobservabile sau părțile noastre subtile. Ele lucrează, de asemenea, asupra căilor, precum și asupra altor porți de energie. Ciclul planetar al sistemului solar este utilizat pentru a ajunge la formule precise pe baza cărora au fost create aceste diapazoane. Acest lucru le leagă de sinele nostru cosmic multidimensional. Acest sine este etern, nedetectabil și abordabil prin straturi, scări, porți și multiple niveluri de energie. Aceste diapazoane pregătesc căile de acces către o înțelegere universală cosmică a Vieții și a relației infinite a Sufletului nostru cu aceasta

În comparație, este diferit de Setul de spectre armonice, care este acordat pe Scara Pitagoreică (cunoscută și sub numele de Scara Justă) și este mai în contact cu planul fizic al existenței, lucrând la un nivel mai mult fizic. Planul fizic este mai concentrat, cristalizat într-o formă definitivă, cognitiv și se învârte în jurul celor 5 simțuri umane și a diferitelor părți ale corpului nostru fizic, cum ar fi țesuturile, fluidele, oasele, organele etc. Acestea au fost dezvoltate de către matematicianul și muzicologul elvețian Hans Cousto.

1-a RĂDĂCINĂ/Muladhara/BASE- 194,18 Hz. Este legată de instinct, securitate, supraviețuire și, de asemenea, de potențialul uman de bază. Acest centru este situat în regiunea dintre organele genitale și anus. Furca ROOT are aceeași frecvență ca o zi a Pământului, care are 24 de ore. Culoarea este portocaliu-roșu. Este eficientă pe osul pubian și pe coccis.

2-a SACRALĂ/Svadisthana - 210,42 Hz – Se consideră că această chakră corespunde testiculelor sau ovarelor care produc diferiți hormoni sexuali implicați în ciclul de reproducere. acest diapazon are aceeași frecvență ca și Luna Sinodală, care este momentul lunii pline. Această frecvență stimulează energia sexuală și susține comunicarea erotică. De asemenea, este bun pentru ciclurile femeii și pentru tulburările sistemelor glandular și limfatic. Este considerat a fi legat, de asemenea, mai general, de sistemul genito-urinar și de suprarenale. Culoarea este portocalie.

Al 3-lea PLEXUS SOLAR/Manipur - 126,22 Hz - Diapazonul PLEXUS SOLAR are aceeași frecvență ca și steaua centrală a sistemului nostru solar, Soarele. Acest diapazon ajută în sistemele metabolice și digestive. Culoarea este galben auriu.

4th HEART/Anahata - 136,10 Hz (Cosmic OM) - Diapazonul HEART este acordat pe vibrația OM și rezonează cu anul pământesc sau cu timpul necesar Pământului pentru a se roti în jurul Soarelui, care este de un an sau 365 de zile. Ajută la relaxare. Eficient pentru sistemul imunitar și circulație. Culoarea este albastru-verde. Ajută în spiritualitate și devoțiune.

5th THROAT/Vishuddha - 141,27 Hz - Diapazonul THROAT are aceeași frecvență ca și planeta Mercur. Este legat de comunicare și creștere prin exprimare. Acest diapazon este de ajutor pentru gât, pentru tiroidă, o glandă care se află tot în gât și care produce hormonul tiroidian, responsabil de creștere și maturizare. Culoarea este Albastru.

6-lea OCHIUL al 3-lea/Ajña - 221,23 Hz - Diapazonul ochiului al 3-lea are aceeași frecvență ca și planeta Venus. Acest diapazon ajută glanda pineală. Glanda pineală este o glandă sensibilă la lumină care produce hormonul melatonină care reglează somnul și trezirea. Culoarea este Roz strălucitor cu Verde deschis. Folosiți acest diapazon pe cel de-al treilea ochi, direct între sprâncene.

Corona a 7-a/Sahasrara - 172,06 Hz - Furculița COROANEI are aceeași frecvență ca și anul platonic, care este de 25.920 de ani. În general, este considerată a fi chakra conștiinței pure. Rolul său poate fi imaginat oarecum similar cu cel al glandei pituitare, care secretă hormoni pentru a comunica cu restul sistemului endocrin și care se conectează, de asemenea, la sistemul nervos central prin intermediul hipotalamusului. Culoarea este roșu-violet/violet. Ajută în conștiința universală, meditație și unitate. Aduce bucurie și fericire. Folosiți acest diapazon pe chakra coroanei, în vârful capului, în aliniere cu vârful urechilor.

Diapazon cu greutate ( ponderate )
Acestea funcționează mai mult la nivel fizic.
Se poate simți vibrația mai puternic si la un nivel mai profund, atunci când tija sa este plasată pe corp. Acest lucru se datorează greutăților de la capătul fiecărui pinten.
Sunetul durează mai mult, dar este mai moale, mai difuz.
Sunt mai grele .
Sunt mai scurte în lungime decât aceeași instrument de tip neponderat.
Acestea sunt excelente pentru a fi utilizate pentru ameliorarea durerii, reducerea inflamației și inducerea relaxării.
În mod normal, sunt plasate pe corp sau lângă urechi.
Pentru a le tonifia, se poate pur și simplu să le batem pe palma mâinii sau să folosim activatorul de diapazon.
Diapazonul cu greutăți are o greutate rotundă la capătul fiecărui vârf.

Diapazon fara greutate( neponderate)
Aceste diapazoane funcționează mai delicat, la un nivel subtil.
Ele se mișcă într-o mișcare mai mică din punct de vedere fizic. Senzația de vibrație este mai subtilă, atunci când tija sa este plasată pe corp.
Sunetul nu durează la fel de mult, dar este mai ascuțit ,mai cristalizat.
Sunt mai ușoare în greutate.
Sunt mai lungi în lungime decât instrumentele de tip ponderat
Acestea sunt excelente pentru a fi folosite pentru echilibru mental și emoțional, îmbunătățirea câmpului energetic, îmbunătățirea sănătății fizice și promovarea înălțării spirituale, ajutând la crearea armoniei interioare și a plenitudinii.
Se plasează în jurul corpului sau lângă urechi.
Pentru a le tonifia, se pot bate ușor două furci împreună sau se pot lovi pe activatorul de diapazon.
Capetele neponderate sunt drepte.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



19029

Fisa tehnica

Marime cm:

65

Marime cm:

50-100

Greutate totala gr.:

891

Material:

Aluminiu

Diapazonul Chakrelor - 65 cm

1.240,00 lei 1.147,00 lei