0
  • -7,5%
  • 7,5%

Diapazonul pentru a 6-a chakră - 9.8cm

393,13 lei
425,00 lei
Cu TVA
Diapazon cu greutate din aluminiu anodizat aluminiu, într-o pungă de catifea albastră. Acordat cu o marjă de abatere de ±0,25%.
Aluminiu anodizat
Aluminiul anodizat are un strat protector de oxid printr-un proces electric în care metalul formează anodul de aur. Deoarece procesul de anodizare este o întărire a unui proces de oxidare care apare în mod natural, acesta nu este periculos și nu produce subproduse nocive sau periculoase. Produsele anodizate au o durată de viață extrem de lungă și oferă avantaje economice semnificative prin economii la întreținere și exploatare. Anodizarea este un finisaj reacționat care se integrează cu aluminiul subiacent pentru o lipire totală și o aderență de neegalat.

Cele șapte Chakre
Se spune că Chakrele sunt "centre de forță" sau vârtejuri de energie care pătrund, dintr-un punct al corpului fizic, în straturile corpurilor subtile, într-o formație în formă de evantai din ce în ce mai mare (evantaiele au forma unei inimi de dragoste). Vârtejuri rotative de materie subtilă, ele sunt considerate ca fiind punctele de focalizare pentru primirea și transmiterea energiilor. Setul Chakra este un set de diapazoane care pot fi utilizate cu sistemul de chakre. Există 7 diapazoane în acest set. Acesta se bazează pe rotația matematică a planetelor în jurul Soarelui nostru. Aceste diapazoane NU se bazează pe o gamă muzicală. Ele lucrează mai mult pe multidimensiunile cosmice ale chakrelor noastre, corpurile noastre neobservabile sau părțile noastre subtile. Ele lucrează, de asemenea, asupra căilor, precum și asupra altor porți de energie. Ciclul planetar al sistemului solar este folosit pentru a ajunge la formule precise pe care au fost create aceste diapazoane. Acest lucru le leagă de sinele nostru cosmic multidimensional. Acest sine este etern, nedetectabil și abordabil prin straturi, scări, porți și multiple niveluri de energie. Aceste diapazoane pregătesc căi de acces către o înțelegere universală cosmică a Vieții și a relației infinite a Sufletului nostru cu ea. Prin comparație, este diferit de Setul de spectre armonice, care este acordat pe Scala Pitagoreică (cunoscută și sub numele de Scala Justă) și este mai în contact cu planul fizic al existenței și funcționează la un nivel mai mult fizic. Planul fizic este mai concentrat, cristalizat într-o formă definită, cognitiv și se învârte în jurul celor 5 simțuri umane și a diferitelor părți ale corpului nostru fizic, cum ar fi țesuturile, fluidele, oasele, organele etc. Acestea au fost dezvoltate de matematicianul și muzicologul elvețian Hans Cousto.

Chakra a 6-a: 3RD EYE/Ajña - 221,23 Hz - Diapazonul celui de-al 3-lea ochi are aceeași frecvență ca și planeta Venus. Acest diapazon ajută glanda pineală. Glanda pineală este o glandă sensibilă la lumină care produce hormonul melatonină care reglează somnul și trezirea. Culoarea este Roz strălucitor cu Verde deschis. Folosiți acest diapazon pe cel de-al treilea ochi, direct între sprâncene.

Diapazon cu greutate ( ponderate )
Acestea funcționează mai mult la nivel fizic.
Se poate simți vibrația mai puternic si la un nivel mai profund, atunci când tija sa este plasată pe corp. Acest lucru se datorează greutăților de la capătul fiecărui pinten.
Sunetul durează mai mult, dar este mai moale, mai difuz.
Sunt mai grele .
Sunt mai scurte în lungime decât aceeași instrument de tip neponderat.
Acestea sunt excelente pentru a fi utilizate pentru ameliorarea durerii, reducerea inflamației și inducerea relaxării.
În mod normal, sunt plasate pe corp sau lângă urechi.
Pentru a le tonifia, se poate pur și simplu să le batem pe palma mâinii sau să folosim activatorul de diapazon.
Diapazonul cu greutăți are o greutate rotundă la capătul fiecărui vârf.

Diapazon fara greutate( neponderate)
Aceste diapazoane funcționează mai delicat, la un nivel subtil.
Ele se mișcă într-o mișcare mai mică din punct de vedere fizic. Senzația de vibrație este mai subtilă, atunci când tija sa este plasată pe corp.
Sunetul nu durează la fel de mult, dar este mai ascuțit ,mai cristalizat.
Sunt mai ușoare în greutate.
Sunt mai lungi în lungime decât instrumentele de tip ponderat
Acestea sunt excelente pentru a fi folosite pentru echilibru mental și emoțional, îmbunătățirea câmpului energetic, îmbunătățirea sănătății fizice și promovarea înălțării spirituale, ajutând la crearea armoniei interioare și a plenitudinii.
Se plasează în jurul corpului sau lângă urechi.
Pentru a le tonifia, se pot bate ușor două furci împreună sau se pot lovi pe activatorul de diapazon.
Capetele neponderate sunt drepte.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

Set diapazoane "7 chakre" - 26cm
1.715,87 lei
1.715,87 lei
Diapazonul pentru prima chakră - 8cm
393,12 lei
393,12 lei
Diapazonul pentru a 2-a chakră- 10cm
393,12 lei
393,12 lei
Diapazonul a 3-a chakră- 9.5cm
393,12 lei
393,12 lei
393,12 lei
Diapazonul a 5-a chakră - 10cm
393,12 lei
393,12 lei
Diapazonul pentru a 7-a chakră - 8cm
393,12 lei
393,12 lei


19076

Fisa tehnica

Marime cm:

9.8

Greutate totala gr.:

129

Material:

Aluminiu

Culoare:

Auriu

Diapazonul pentru a 6-a chakră - 9.8cm

425,00 lei 393,13 lei