0
  • -7,5%
  • 7,5%

Ulei de masaj ayurvedic Holy Lama Bliss -- 100 ml

64,75 lei
70,00 lei
Cu TVA
Ulei de rozmarin, salvie si lămâie.

Uleiul de masaj ayurvedic Holy Lama Naturals, Bliss este un amestec unic de uleiuri care poate fi folosit pentru masaj sau ca ulei de corp.

Ingrediente:
Helianthus Annuus Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocoferol, Rosmarinus Officinalis Oil, Citrus Nobilis Oil, Salvia Sclarea Flower Oil, Citrus Limonum Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Linalool, Limonene, Citral, Geraniol.

Produsele Holy Lama sunt fabricate predominant din ingrediente naturale, evitând utilizarea de substanțe chimice dure sau sintetice. Produsele lor de îngrijire corporală sunt vegane, fără OMG, realizate manual și nu sunt testate pe animale.
Când este posibil, Holy Lama folosește materiale sustenabile pentru ambalaje. În timpul fabricării, se produce mai puțin de 1% deseu, iar acestea sunt folosite drept combustibil sau hrană pentru vite, astfel încât amprenta de carbon este excepțional de scăzută!
Materia primă utilizată pentru fabricare provine în principal de la fermieri locali din Kerala și din restul Indiei, bazându-se pe peste șapte decenii de relații puternic stabilite cu fermierii. Afacerea funcționează pe principiul "fără credit", ceea ce înseamnă că toți fermierii și furnizorii de materii prime sunt plătiți imediat. Fabrica plătește salarii echitabile personalului și prețuri corecte fermierilor.

Holy Lama Naturals este recunoscută în Kerala ca fiind o întreprindere pentru femei aprobată de guvern, unde peste 80% dintre lucrătorii fabricii sunt femei. Cele mai multe provin din medii defavorizate (de exemplu, văduve sau părăsite de partener) și li se oferă o șansă de a prospera (din nou) lucrând la Holy Lama Naturals.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

64,75 lei
64,75 lei


22229

Fisa tehnica

Ambalaj:

Sticla de plastic

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

125

Continut ml:

100

Ulei de masaj ayurvedic Holy Lama Bliss -- 100 ml

70,00 lei 64,75 lei