0
  • -7,5%
  • 7,5%

Himalaya Herbals Pasta de dinți Mentă -- 150 g

55,50 lei
60,00 lei
Cu TVA
Pastele de dinți "Himalaya Botanique" conțin ingrediente organice. Acest amestec revigorant de neem, rodie și mentă vă va lăsa gura proaspătă. Cu un periaj regulat, această formulă pe bază de plante ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene, susține gingiile cu aspect sănătos și menține dinții albi. Luminează-ți zâmbetul cu Complete Care, pasta de dinți cu mentă!

Ingrediente:
- Neem: curăță dinții și conferă strălucire acestei formule.
- rodie: un extract de fructe astringent care ajută la susținerea unor gingii cu aspect sănătos.
-triphala: o detoxifiere tradițională pentru dinți curați și un zâmbet radiant.

Această pastă de dinți nu conține gluten, nu conține fluor, caragenan, zaharină și sulfat de sodiu (SLS). Nu a fost testată pe animale.

Pentru adulți: periați bine dinții de două ori pe zi. Pentru copiii sub doi ani: consultați mai întâi medicul dentist. Copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani și 6 ani: periați dinții sub supravegherea unui adult supraveghere, este necesară doar o cantitate de mărimea unui bob de mazăre de pastă de dinți .

Ingrediente:
Xylitol, carbonat de calciu, Aqua, glicerină vegetală, laurilglucozidă, silice, extract de Stevia Rebaudiana, gumă xantan, aromă, bicarbonat de sodiu, mentol (din frunze de mentă), cocosil glutamat de sodiu, citrat de zinc, clorură de sodiu, timol (din ulei din frunze de cimbru), cocosil glutamat disodic, Extract de frunze de Melia Azadirachta (Neem), Bromelaină (din ananas), Extract de fructe de Punica Granatum (rodie), Extract de fructe de Embelia Ribes, Extract de fructe de Terminalia Chebula, Extract de fructe de Terminalia Bellerica, Extract de fructe de Phylanthus Emblica, Extract de scoarță de tulpină de Acacia Arabica, Papaina (din papaya).

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

55,50 lei


8701

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

201

Vegan:

Da

Continut ml:

113

Himalaya Herbals Pasta de dinți Mentă -- 150 g

60,00 lei 55,50 lei