0
  • -7,5%
  • 7,5%

Mască de față cu turmeric Holy Lama - 50g

46,25 lei
50,00 lei
Cu TVA
Masca de față Holy Lama Turmeric cu bergamotă și petitgrain este plină de toate beneficiile minunate ale rădăcinii de turmeric. Este hrănitoare și hidratantă, în special pentru hidratarea pielii uscate. Folosiți-o în mod regulat ca o cremă sau mască înainte de baie pentru a îmbunătăți strălucirea pielii și uniformizarea tonusului pielii. În Ayurveda, se crede că turmericul are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Instructiuni de utilizare:
Aceasta este o cremă de turmeric foarte concentrată, așa că folosiți-o cu moderație: Luați o cantitate mică și întindeți-o uniform pe întreaga față și pe gât. Lăsați să acționeze timp de 15-20 de minute și spălați cu apă și cu Holy Lama Soaps sau Loțiune de curățare.

Atenție!
Această cremă poate păta pielea și țesăturile, așa că vă rugăm să aveți grijă să vă spălați bine pe mâini după utilizare. Dacă vă intră în ochi, clătiți bine cu apă curată.

Ingrediente (INCI)
Aqua, Stearat de gliceril, Glicerină, Cocos Nucifera ulei, alcool cetearilic, ulei de semințe de Simmondsia Chinensis, Curcuma Longa extract de rădăcină, fenoxietanol, Ploisorbat 60, ricin hidrogenat Oil, Parfum, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Citris Aurantium Bergamia Fruit Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Citrus Aurantium Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Benzyl Benzoate, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin.

Produsele Holy Lama sunt fabricate predominant din ingrediente naturale, evitând utilizarea de substanțe chimice sau sintetice dure. Produsele lor de îngrijire corporală sunt vegane, fără OMG, realizate manual și nu sunt testate pe animale.
Când este posibil, Holy Lama folosește materiale sustenabile pentru ambalaje. În timpul fabricării, se produce mai puțin de 1% deseu, iaracestea sunt folosite drept combustibil sau hrană pentru vite, astfel încât amprenta de carbon este excepțional de scăzută!
Materia primă utilizată pentru fabricare provine în principal de la fermieri locali din Kerala și din restul Indiei, bazându-se pe peste șapte decenii de relații puternic stabilite cu fermierii. Afacerea funcționează pe principiul fără credit, ceea ce înseamnă că toți fermierii și furnizorii de materii prime sunt plătiți imediat. Fabrica plătește salarii echitabile personalului și prețuri corecte fermierilor.

Holy Lama Naturals este recunoscută în Kerala ca fiind o întreprindere pentru femei aprobată de guvern, unde peste 80% dintre lucrătorii fabricii sunt femei. Cele mai multe provin din medii defavorizate (de exemplu, văduve sau părăsite de partener) și li se oferă o șansă de a prospera (din nou) lucrând la Holy Lama Naturals.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



44449

Fisa tehnica

Ambalaj:

Borcan din plastic

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

65

Greutate grame:

50

Vegan:

Da

Mască de față cu turmeric Holy Lama - 50g

50,00 lei 46,25 lei