0
  • -7,5%
  • 7,5%

Himalaya Herbals Mască purificatoare cu Neem -- 75 ml

41,63 lei
45,00 lei
Cu TVA
O mască purificatoare care ajută la reglarea secreției excesive de ulei, curăță porii înfundati și previne reapariția coșurilor. Neemul, bine cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare și antibacteriene, ajută la controlul acneei și al coșurilor, precum și la reapariția acestora. Combinat cu turmericul, ajută la eliminarea bacteriilor care cauzează acnee. Pământul Fuller's Earth (Multani Mitti) răcorește și calmează pielea, îmbunătățind textura pielii și lăsându-vă cu o piele curată, fără probleme.

Aplică uniform pe fața și gâtul curățate, evitând zona ochilor. Lăsați să se usuce timp de 10-15 minute. Îndepărtați cu un burete umed și spălați cu apă rece. Utilizați o dată sau de două ori pe săptămână. Nu aplicați pe pielea inflamată.

Contine:
-Fuller's Earth, Neem, turmeric.


Ingrediente:
Aqua, Kaolin, Melia Azadirachta Leaf Extract, Propylene Glycol, Bentonită, Fuller's Earth, Curcuma Longa Root Extract, Parfum, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, DMDM Hydantoin, Xanthan Gum, Sodium Propylparaben, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Lauryl Sulfate.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

8742

Fisa tehnica

Ambalaj:

Tub de plastic

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

110

Vegan:

Da

Continut ml:

75

Himalaya Herbals Mască purificatoare cu Neem -- 75 ml

45,00 lei 41,63 lei