0
  • -7,5%
  • 7,5%

Himalaya Herbals Botanique -pastă de dinţi Neem & rodie

55,50 lei
60,00 lei
Cu TVA
Pastă de dinți ecologică, cu neem și rodie. O combinație unică de neem organic, rodie organică și alte extracte de plante organice eficiente pentru curățarea dinților, o respirație proaspătă, gingii sănătoase și un zâmbet foarte strălucitor.
Ingrediente active - extract de rodie: pentru gingii sănătoase, antioxidant puternic.
Extract de frunze de Neem: curăță dinții și conferă strălucire . Luptă în mod natural împotriva bacteriilor și este o modalitate minunată de a vă menține gura curată.
- Terminalia chebula: folosit pentru a menține gingiile sănătoase
- Extract de gumă de arabesc: folosit pentru proprietățile sale emoliente Această pastă de dinți este vegană, fără fluor, zaharină și lauril sulfat de sodiu (SLS).
Nu a fost testat pe animale. Uleiuri presate la rece - extracție la rece.

Spălați-vă bine pe dinți de două ori pe zi. Discutați cu medicul stomatolog despre utilizarea pentru copiii cu vârsta sub doi ani. Copiii cu vârsta sub 6 ani trebuie să fie supravegheați de un adult atunci când se spală pe dinți și nu au nevoie de mai mult de o cantitate de pastă de dinți de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente:
Xylitol, Glicerină,Aqua, Carbonat de calciu, Siliciu hidratat, Extract de Punica Granatum, Lauryl Glucoside, Cocoil Glutamat de sodiu și Cocoil Glutamat disodic, extract de Stevia Rebaudiana, Aroma,Chondrus Crispus& Glucose, Mentol, Gumă de Xantan, Benzoat de sodiu, Sare de mare& Siliciu, Sorbonați de potasiu, Thymol, Extract de frunze de Melia Azadirachta, Extract de fructe de Embelia Ribes, Extract de fructe de Terminalia Chebula, Extract de fructe de Terminalia Bellerica, Extract de fructe de Emblica Officinalis, Extract de scoarță de Acacia Nilotica, Extract de frunze de Melia Azadirachta.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologică.
** Extract ecologic prin extracție lichidă de înaltă tehnologie>.
99,6% din toate ingredientele sunt de origine naturală 5,4% din toate ingredientele provin din agricultura ecologică Certificată de ECOCERT Greenlife conform standardelor ECOCERT.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

55,50 lei


8700

Fisa tehnica

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

201

Vegan:

Da

Continut ml:

113

Himalaya Herbals Botanique -pastă de dinţi Neem & rodie

60,00 lei 55,50 lei