0
  • -7,5%
  • 7,5%

Baume du Hibou Vitalitate Musculara BIO - 30 ml

50,88 lei
55,00 lei
Cu TVA
Balsam muscular îmbogățit cu extracte de plante se folosește înainte de sport sau de efort muscular pentru a pregăti cât mai bine mușchii, iar după efort pentru a relaxa și odihni mușchii dureroși. Extractele de Arnica și Helichrysum reduc disconfortul mușchilor obosiți.
Uleiurile esențiale de camfor, brad balsamic și rozmarin au un efect de stimulare a circulației sanguine, activând astfel pregătirea și recuperarea mușchilor. Uleiul de dafin de ienupăr și mandarinele sunt prezente pentru calmarea eventualelor dureri.

Nu se adresează copiilor sub 3 ani sau femeilor însărcinate. Nu se aplică pe răni deschise.

Compoziția sa 100% naturală, bazată pe un echilibru de uleiuri esențiale pure și naturale, oferă o sinergie foarte activă cu un parfum proaspăt și floral. Acest balsam conține peste 22% ingrediente organice.

Compoziție:
Ulei de măsline, ceară de albine *, Arnica *, ulei de floarea-soarelui *, helichrysum, parfum 100% natural, uleiuri esențiale de: rozmarin *, camfor; vitamina E naturală, uleiuri esențiale de: eucalipt radiata *, brad balsamic *, fructe de ienupăr *, mandarină verde *; molecule prezente în mod natural în uleiurile esențiale.
INCI:
Ulei de Olea europeae, cera alba*, extract de arnica montana*, ulei din semințe de helianthus annuus*, extract de helichrysum italicum*, parfum, ulei din frunze de rosmarinus officinalis*, ulei din scoarță de cinnamomum camphora, tocoferol, eucalyptus radiata leaf oil*, abies balsamea needle oil*, juniperus communis branch/fruit/ leaf extract*, citrus reticulata blanco oil*, limonene, linalool, citral, geraniol

* ingrediente provenite din agricultura ecologică.
Cosmetic ecologic certificat de Ecocert Greenlife
100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală
22% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

Cutie Owl Balsam BIO - 30 ml
1.239,50 lei
1.239,50 lei


901887/4

Fisa tehnica

Ambalaj:

Borcan de aluminiu

Tara de Origine:

Franta

Greutate totala gr.:

42

Continut ml:

30

Organic:

Da

Baume du Hibou Vitalitate Musculara BIO - 30 ml

55,00 lei 50,88 lei