0
  • -7,5%
  • 7,5%

Săpun din lapte de măgăriță Oleanat neparfumat BIO -- 100 g

41,63 lei
45,00 lei
Cu TVA
Săpun ultra-moale ,cu lapte de măgăriță bio și unt de Shea bio, aducând o moliciune de neegalat obiceiurilor tale zilnice de igienă. Poate fi folosit pentru spălarea feței și a corpului, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea sensibilă. Fara parfum.

Datorită combinației sale unice de acizi grași și vitaminele A, E și Omega 3 Omega 6, laptele de măgăriță regenerează pielea și previne îmbătrânirea pielii. Proprietățile sale hrănitoare, emoliente și hipoalergenice îl fac deosebit de potrivit pentru tipurile de piele sensibilă. De asemenea, este recomandat pentru eczeme, acnee și psoriazis.

Cleopatra, frumoasa regină a Egiptului, își trăgea frumusețea din faimoasa ei baie în lapte de măgăriță. La fel ca și împărăteasa romană Poppea, care avea grijă să fie mereu însoțită de o turmă de 300 de măgărițe pentru a nu rămâne fără lapte! Hipocrate recomanda laptele de măgăriță pentru tot felul de afecțiuni (dureri articulare, vindecarea rănilor). Laptele de măgăriță a revenit și astăzi!

Producția de lapte în inima Delfinuluié (Franța)
Producția de lapte de măgăriță necesită răbdare și know-how.
Certificare BIO/Ecocer

Ingrediente (INCI)
Palmat de sodiu**, kernelat de palmier de sodiu**, aqua, lactis lipida (lapte de măgăriță)*, butyrospermum parkii (unt de shea)*, glicerină**, parfum, tocoferol, clorură de sodiu, diacetat de glutamat tetrasodic, acid citric, ulei de semințe de Helianthus annuus (floarea-soarelui).
* Ingrediente provenite din agricultura ecologică
** Ingrediente transformate din ingrediente organice.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



902358

Fisa tehnica

Ambalaj:

Hartie

Tara de Origine:

Franta

Greutate totala gr.:

102

Greutate grame:

100

Organic:

Da

Săpun din lapte de măgăriță Oleanat neparfumat BIO -- 100 g

45,00 lei 41,63 lei