1
  • -7,5%
  • 7,5%

Mala/brățară reglabilă, rudraksha, 21 mărgele -- 0.8 cm

37,00 lei
40,00 lei
Cu TVA
Mala cu 5 semințe de Rudraksha mukhi.
Din cauza variațiilor naturale, culoarea, dimensiunea și forma semințelor Rudraksha pot varia.

Semințele de Rudraksha sunt folosite de mult timp de către practicanții budiști și hinduși pentru a recita rugăciuni și a incanta mantre. Cuvântul sanscrit Rudraksha înseamnă "Lacrimile lui Rudra" (Lordul Shiva) și se spune că aduc o legătură foarte puternică cu Dumnezeul hindus Shiva.

Șirul de mărgele este folosit în principal pentru a număra mantrele repetate. Deci, de fapt, servește aceluiași scop ca și un rozariu. Mărgelele realizate din pietre semiprețioase, perle, semințe de bodhi sau lemn pot servi la tot felul de scopuri, cum ar fi numărarea oricărui tip de mantre sau alte forme de rugăciune, plecăciuni, plimbări și altele asemenea. Cordonul este același pentru fiecare mala și ar trebui să fie alcătuit din nouă fire, simbolizându-l pe Buddha Vajradhara și pe cei opt Bodhisattva. Mărgeaua mai mare de la capăt reprezintă înțelepciunea, realizarea vidului total, iar mărgeaua cilindrică de deasupra mărgelei mari simbolizează vidul însuși. Împreună, ele simbolizează triumful asupra tuturor adversarilor.

Mala cu 108 mărgele se folosește în timp ce se recită sau se cântă mantre. 108 este numărul ideal pentru toate tipurile de scopuri. Este important ca gândurile noastre să fie pure în timp ce recităm sau cântăm o mantra. Mantra este utilizarea practică a puterilor secrete care ne pot ajuta în progresul nostru. Mantra înseamnă o colecție de litere din alfabet. Efectul se va face prin repetarea mantrei de mai multe ori; aceasta devine mai profundă pe măsură ce se continuă această recitare. Esențial este sunetul care se produce în timpul recitării. Acest sunet creează o amprentă spirituală unică asupra persoanei care recită. Se spune că o mantra este ca o ființă umană; există diverse etape prin care trebuie să treacă înainte de a ajunge la efectul final: "Purificarea impresiilor mentale" Există diverse mantre cu o putere potențială inerentă; acestea pot fi transferate personal doar de la Maestru la inițiat. Acestea sunt așa-numitele "Siddha Mantras". Unele Mala au două dispozitive de numărare cu imagini ale lui Vajra și Bell. În budism, semnificația simbolică a acestor imagini este "metoda și înțelepciunea, principiile masculin și feminin." Aceste dispozitive de numărare sunt folosite în timp ce se face o retragere, recitându-se 100.000 de mantre

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

2538

Fisa tehnica

Marime cm:

0.8

Greutate totala gr.:

8

Material:

Sămânță

Mala/brățară reglabilă, rudraksha, 21 mărgele -- 0.8 cm

40,00 lei 37,00 lei