0
  • -7,5%
  • 7,5%

Cutie cadou cu 5 roci minerale de cristal -- 8.5x10x4 cm

92,50 lei
100,00 lei
Cu TVA
Cutie cadou cu 5 pietre minerale brute: cuarț turmalină, cuarț roz, cristal geode, ametist și pirita.(*)

Cuarț de turmalină unește proprietățile turmalinei și ale cristalului de stâncă. Întruchipează aspectele protectoare și de împământare ale turmalinei și energiile purificatoare și clare ale cristalului de stâncă. Foarte puternic.

Cuarțul roz este, mai presus de toate, piatra iubirii și a relațiilor, ceea ce poate explica popularitatea sa. La fel ca toate varietățile de cuarț, cuarțul roz este o piatră de vindecare universală și este versatil în aplicațiile sale fizice și metafizice. Vibrația sa este hrănitoare, blândă, reconfortantă și liniștitoare.

Cristalele de cuarț sunt pietre cu vibrații înalte. Ele sunt asociate cu chakra celui de-al treilea ochi și cu chakra coroanei. În special, cristalele albe sau transparente au un efect puternic.

Proprietățile de vindecare ale ametistului sunt conectate pentru a vă deschide spațiul capului și pentru a extinde conștiința dincolo de domeniul fizic. O piatră puternică de vindecare care promovează trezirea spirituală.

Pirita reprezintă bogăția, banii, abundența și prosperitatea. Este o piatră excelentă pentru a atrage energia pozitivă în afacerea cuiva prin simpla plasare a unei pirite pe birou, în spațiul de lucru sau în birou. Pirita întărește mintea prin stimularea dexterității mentale, a intelectului și a memoriei De asemenea, stimulează nivelul de energie, vitalitatea, motivația și perseverența.
*Caracteristicile tuturor pietrelor minerale de pe site-ul nostru nu sunt dovedite științific; ele se bazează pe experiențele utilizatorilor și ale terapeuților în pietre prețioase. Orice proprietăți curative prezentate nu sunt în niciun caz menite să înlocuiască diagnosticul sau tratamentul unui terapeut sau medic calificat. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

6152

Fisa tehnica

Marime cm:

± 2.5-5

Greutate totala gr.:

300

Greutate grame:

± 225

Cutie cadou cu 5 roci minerale de cristal -- 8.5x10x4 cm

100,00 lei 92,50 lei