1
  • -7,5%
  • 7,5%

Cutie cu 7 pietre Chakra "Armonie" -- ± 650-750g

166,50 lei
180,00 lei
Cu TVA
Ametist brut, sodalit, cuarț albastru, cuarț albastru, calcit portocaliu, citrin (ametist ars), cuarț verde, jasp roșu. Puterea pentru echilibru și armonie. Pentru a ajuta la echilibrarea, alinierea și curățarea tuturor celor 7 chakre. Sprijina diferitele centre energetice din tot corpul și stabilizeaza energia .(*)
Vă rugăm să rețineți: acesta este un produs natural, astfel încât culoarea, forma și dimensiunea variază și pot fi diferite față de imaginea prezentată.
Cutie de 750-850 de grame. Conține ± 7 până la 14 bucăți, dar numărul de pietre va varia cu fiecare cutie. De asemenea, cantitatea și tipurile de pietre nu sunt neapărat distribuite în mod egal.

Cristalele minerale brute de origine naturală au fost apreciate de oameni timp de secole ca obiecte de vindecare. Mineralele naturale sunt, de asemenea, puternice stimulente energetice Feng Shui. Se spune ca mineralele fosilizate conțin mai multe proprietăți vindecătoare. De la aducerea păcii în minte până la combaterea depresiei, lista pare a fi nesfârșită. De asemenea, ele au fost folosite în forme antice de medicină și de către preoți pentru a alinia chakrele corpului. Iar acum, folosirea cristalelor ca formă eficientă de practicare a îngrijirii de sine devine incredibil de populară.

Vă sfătuim să vă curățați mineralele o dată pe lună; puneți o găletusa cu minerale sub un robinet care picură în timpul nopții.
*Caracteristicile tuturor pietrelor minerale de pe site-ul nostru nu sunt dovedite științific; ele se bazează pe experiențele utilizatorilor și ale terapeuților în pietre prețioase. Orice proprietăți curative prezentate nu sunt în niciun caz menite să înlocuiască diagnosticul sau tratamentul unui terapeut sau medic calificat. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



71364

Fisa tehnica

Tara de Origine:

Brazilia

Greutate totala gr.:

705-805

Greutate grame:

±650-750

Cutie cu 7 pietre Chakra "Armonie" -- ± 650-750g

180,00 lei 166,50 lei