1
  • -5%
  • 5%

Săpun de sare de Himalaya și piatră de masaj dreptunghiulară -- ±200-250 g

23,75 lei
25,00 lei
Cu TVA
Sarea de Himalaya este bogată în minerale, conținând peste 84 de minerale și oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru și fier, benefice atât pentru organism, cât și pentru piele. Pietrele de sare de Himalaya sunt foarte populare datorită aplicației lor versatile pentru îngrijirea pielii, deodorant, precum și pentru masaj.

Ambalaj de 4 bucăți, prețul menționat este pe bucată.

Îngrijirea pielii
Sarea de Himalaya conține clorură de sodiu, precum și tot felul de minerale esențiale și oligoelemente care au un efect de scădere a tensiunii arteriale, sunt vitalizante, dezinfectante și antibacteriene. Potrivită pentru probleme ale pielii cum ar fi eczema și acneea, și, de asemenea, pentru picioarele transpirate sau pentru ciuperca piciorului.
Cum se utilizează: Umeziți piatra de cristal de sare așa cum ați face-o cu un săpun și frecați-o pe tot corpul. Clătiți cu apă, sau lăsați sarea pe piele până a doua zi și apoi clătiți. După un timp, piatra se va destrăma, iar resturile le puteți folosi pentru o baie de picioare.

Deodorant
Efectul antibacterian face ca sarea de Himalaya să fie foarte potrivită ca piatră deodorantă. Sarea lasă un strat protector care ajută la prevenirea formării bacteriilor care cauzează mirosuri. O alternativă naturală, fără chimicale, la deodorantele din comerț.
Cum se utilizează: Umeziți piatra și masati-o sub axile, așa cum ați face cu orice alt deodorant stick.
Piatra de masaj:
Masajul cu o piatră de masaj cu cristale de sare îmbunătățește circulația pielii, a mușchilor și a țesuturilor conjunctive. Are un efect relaxant și detoxifiant, purifică pielea și o face mai moale.
Cum se utilizează:Încălziți piatra de masaj în căldura mâinilor sau în cuptorul cu microunde (aprox. 30-45 sec. la 700 Watt). Masați suprafețele mai mari ale corpului cu capetele plate ale pietrei de masaj și zonele mai mici ale corpului cu capetele rotunjite.
Pentru a facilita masajul, se poate folosi și un ulei de masaj (de exemplu, ulei de jojoba sau ulei de cocos). Cu toate acestea, din cauza naturii poroase a pietrelor de cristal de sare, acestea trebuie folosite impreuna cu un ulei, așa că vă rugăm să țineți cont de acest lucru.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

38,00 lei


21129

Fisa tehnica

Marime cm:

± 9x5.5x2

Ambalaj:

Punga de plastic

Tara de Origine:

Pakistan

Greutate totala gr.:

240

Greutate grame:

± 200 - 250

Materii prime:

Sare de Himalaya

Săpun de sare de Himalaya și piatră de masaj dreptunghiulară -- ±200-250 g

25,00 lei 23,75 lei