1
  • -7,5%
  • 7,5%

Pandantiv din fluorit piatră cioplită și găurită -- 2.5-3 cm

37,00 lei
40,00 lei
Cu TVA
Pandantiv din fluorit de calitate AB, vine fără cordon.
Acesta este un produs natural, astfel încât culoarea și dimensiunea pot varia și diferi de imaginea prezentată.
Ambalaj de 5 bucăți, prețul menționat este pe bucată.
Fluorit poate avea mai multe culori, dar în forma sa pură este incolor. Culorile sunt cauzate de diferite oligoelemente din interiorul pietrei. Această piatră se potrivește foarte bine în ziua și epoca tehnică actuală, epoca noilor oportunități, a tehnicii și a computerelor. În locurile în care oamenii sunt agitați și au nevoie de multă energie, mental și fizic, această piatră și-a dovedit eficiența.
Fluoritul violet are un efect puternic asupra chakrei plexului solar, poate ajuta la relaxarea corpului și a minții. Este un ajutor deosebit de bun în cazul persoanelor cu blocaje creative. Această piatră este, de asemenea, perfectă într-o cameră de rugăciune sau de meditație.
Fluoritul galben este foarte relaxant și pentru plexul solar. Situațiile legate de răni vechi, durere și emoții reprimate, pot fi ameliorate cu ajutorul acestei pietre. Ea poate ajuta la gestionarea sau influențarea pozitivă a situațiilor, prin întărirea valorii de sine. În cele din urmă, este o “piatră de grup” tipică, capabilă nu numai să aducă un grup de oameni pe aceeași lungime de undă, dar și să le ridice moralul pe un plan mai înalt

Fluoritul verde este cunoscut pentru a avea un efect relaxant atunci când există teamă în jurul inimii sau când vă luptați cu sentimente de tristețe. Se spune că această piatră vă tonifică, într-un mod blând și delicat. Te aduce mai aproape de sinele tău adevărat. De asemenea, este excelentă pentru a aduce pace și armonie în încăperile în care melancolia s-a lipit de prea mult timp.(*)

*Informațiile menționate mai sus nu au fost recunoscute științific, ci se bazează pe experiențele și rezultatele utilizatorilor și terapeuților. În caz de incertitudine, consultați întotdeauna un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

23,12 lei
27,75 lei
37,00 lei
27,75 lei


6080

Fisa tehnica

Marime cm:

2-3

Marime cm:

2.5-3.5

Greutate totala gr.:

68

Material:

Piatră preţioasă

Pandantiv din fluorit piatră cioplită și găurită -- 2.5-3 cm

40,00 lei 37,00 lei