0
  • -7,5%
  • 7,5%

Baghetă radiestezică (pereche) alamă/cupru -- 34x13 cm

226,63 lei
245,00 lei
Cu TVA
O baghetă radiestezică este un instrument folosit pentru radiestezie. Un radiestezist instruit poate depista fântâni, metale, pietre prețioase sau alte obiecte sub suprafața pământului sau poate găsi interferențe energetice în, de exemplu casa ta.


Lama cu mânere din cupru.

Dowsing cu baghete L
Deși baghetele L pot fi folosite pentru a obține răspunsurile tradiționale ale unui pendul (da/nu/poate), ele sunt folosite în principal pentru:
- găsirea apei, a mineralelor și a liniilor de stres geopatic
- găsirea obiectelor pierdute
- măsurarea fișierului auric al unei persoane’s și a chakrelor individuale
O baghetă în L cu un raport de mărime de 3 la 1 (capătul lung/ mâner) va avea un echilibru bun. Tijele L sunt de obicei fabricate din cupru sau alamă și au manșoane din plastic sau cupru peste mânere. Acestea permit tijei să se rotească ușor.

Susținerea și echilibrarea tijelor - poziția Ready
Țineți tijele ferm, dar nu prea strâns, cu degetul arătător în jos, la aproximativ 2 cm de partea superioară a mânerelor. Cu câte o tijă în fiecare mână și cu brațele îndoite la 90 de grade, țineți tijele îndreptate în direcția opusă corpului și paralele cu solul. S-ar putea să vă fie mai ușor să stabilizați tijele dacă vă apropiați brațele de corp, cu coatele strânse pe talie.

Determinarea poziției găsite
Pentru a vă determina poziția găsită, trebuie să decideți dacă doriți ca tijele să se încrucișeze (să facă un X) sau să se deschidă larg (să facă o linie orizontală), deasupra obiectului în cauză. Oricare dintre cele două metode funcționează, atâta timp cât determinați care este ce înainte de a începe. După ce ați determinat poziția stabilită, sunteți gata de plecare.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

189,00 lei
189,00 lei


16285

Fisa tehnica

Marime cm:

30-50

Marime cm:

34x13

Greutate totala gr.:

188

Material:

Alamă

Baghetă radiestezică (pereche) alamă/cupru -- 34x13 cm

245,00 lei 226,63 lei