0
  • -10%
  • 10%

Bagheta radiestezica alamă- 42 cm

148,50 lei
165,00 lei
Cu TVA
O baghetă radiestezică este un instrument folosit pentru radiestezie. Un radiestezist instruit poate depista puțuri, metale, pietre prețioase sau alte obiecte sub suprafața pământului sau poate găsi interferențe energetice în, de exemplu, casa ta.


Țineți tija în palma mâinilor, încolăcind degetele și degetul mare în jurul mânerului ferm, dar nu prea strâns. Capătul lung al tijei nu trebuie să vă atingă mâinile în niciun fel în timp ce o țineți, astfel încât să se poată balansa liber, fără nicio interferență.
Ținând tija astfel, cereți-i să vă arate un "da". Tija se va balansa în sus și în jos sau de la stânga la dreapta pentru a indica care va fi răspunsul "da". Cereți tijei să vă arate care va fi răspunsul "nu". Din nou, tija se va balansa în sus și în jos sau de la stânga la dreapta, și ar trebui să fie opusul a ceea ce v-a arătat pentru răspunsul "da" Repetați procesul încă o dată, astfel încât indicația pentru ambele răspunsuri "da" și "nu" să vă fie complet clară.
Acum, puneți întrebările, în așa fel încât acestea să nu poată primi răspuns decât printr-un simplu "da" sau "nu." Puneți întrebări pentru a găsi obiecte pierdute sau particulare prin radiestezie pentru indicații. Sau puneți întrebări care să solicite unde se află un anumit obiect sau o anumită persoană.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



90621

Fisa tehnica

Marime cm:

30-50

Marime cm:

42

Greutate totala gr.:

74

Material:

Alamă

Bagheta radiestezica alamă- 42 cm

165,00 lei 148,50 lei