0
  • -7,5%
  • 7,5%

Pietre de îngrijorare cuarț roz -- 4 cm

18,50 lei
20,00 lei
Cu TVA
Ambalaj de 3 bucăți, prețul menționat este pe bucată.
Pietrele de ingrijorare sunt pietre prețioase netede, șlefuite, folosite pentru a calma stresul și a ușura anxietatea. De obicei, acestea se prezintă sub forma unui oval cu o adâncitură de mărimea degetului mare. Dacă inițial, în acest scop se foloseau roci normale găsite în corpurile de apă, în zilele noastre, pietrele de îngrijorare sunt adesea fabricate folosind pietre prețioase semiprețioase.


Țineți piatra de îngrijorare între degetul arătător și degetul mare, mișcând ușor degetul mare înainte și înapoi pe piatră. Această acțiune de a mișca degetul mare înainte și înapoi peste piatră, stimulează nervii mâinii care reduc stresul. Este un ajutor natural pentru autocalmare, cea mai simplă formă de medicină naturală.


Folosirea pietrelor de îngrijorare are multe origini. Utilizarea sa a fost raportată în Tibetul antic, în Grecia, în Irlanda și la multe triburi din America. Pietrele de îngrijorare realizate cu apă de mare erau în general folosite de grecii antici. Triburile nativilor americani își transmiteau pietrele de îngrijorare generațiilor mai tinere, creând un sentiment de legătură cu strămoșii lor.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

27,75 lei
27,75 lei
18,50 lei


78251

Fisa tehnica

Marime cm:

4

Greutate totala gr.:

55

Material:

Piatră preţioasă

Pietre de îngrijorare cuarț roz -- 4 cm

20,00 lei 18,50 lei