1
  • -7,5%
  • 7,5%

Obelisc de scolecit --±7.5-10cm

78,63 lei
85,00 lei
Cu TVA
Scolecitul are atribute legate de ameliorarea stresului, favorizarea vindecării emoționale și cultivarea unui sentiment interior de liniște. Este frecvent legată de chakra coroanei și considerată o piatră prețioasă care amplifică conexiunea spirituală și atenția cuiva.

Un obelisc este o formă puternică, numită și o coloană de lumină, și este cunoscută ca un simbol al învierii. Amplasat ca decor într-un spațiu de locuit sau de lucru acesta îmbunătățește feng shui-ul acelui spațiu.

Acesta este un produs natural, dimensiunea și culoarea pot varia și diferi față de imaginea prezentată. greutatea menționată este o indicație, aceasta va varia în funcție de dimensiunea reală a obeliscului livrat.

*Caracteristicile tuturor pietrelor minerale de pe site-ul nostru nu sunt dovedite științific; ele se bazează pe experiențele utilizatorilor și ale terapeuților în pietre prețioase. Orice proprietăți curative prezentate nu sunt în niciun caz menite să înlocuiască diagnosticul sau tratamentul unui terapeut sau medic calificat. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

74,00 lei


78345

Fisa tehnica

Marime cm:

±7.5x10

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

±70

Greutate grame:

±55

Material:

Piatră preţioasă

Obelisc de scolecit --±7.5-10cm

85,00 lei 78,63 lei