0
  • -7,5%
  • 7,5%

Sun Catcher con de cristal -- 4.2x5.3 cm

18,50 lei
20,00 lei
Cu TVA
Cristalele curcubeu aduc lumină și viață în casa ta! Lumina soarelui va fi fragmentată prin numeroasele fațete, în culorile curcubeului, proiectate și dansând în întreaga încăpere. Dacă doriți să vă amenajați casa în conformitate cu Feng Shui, aceste cristale sunt o necesitate. Chiar și cele mai dificile colțuri pot fi 'sparte' prin agățarea câtorva dintre aceste cristale.
Agățați cristalele în orice fereastră însorită i. Încercați doar aceste Sun Catchers și lăsați-vă fermecați de culorile mereu schimbătoare!
Reflectorizant in partea de jos.
Feng Shui
Feng Shui (se pronunță: fang shouee) este o filozofie veche de peste 3.000 de ani, care ne învață cum factorii de mediu ne influențează bunăstarea și, de asemenea, cum pot fi modificate influențele negative în unele pozitive. Feng Shui are ca scop adaptarea mediului nostru de viață, sau de lucru, în moduri care să stimuleze un flux armonios de Chi (forța vitală). În filozofia chineză, este vorba despre armonie și echilibru între forțele complementare yin și yang, cum ar fi masculin și feminin.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

23,12 lei


16535

Fisa tehnica

Marime cm:

4.2x5.3

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

China

Greutate totala gr.:

76

Greutate grame:

71

Material:

Cristal

Sun Catcher con de cristal -- 4.2x5.3 cm

20,00 lei 18,50 lei