3
  • -7,5%
  • 7,5%

Monede norocoase feng shui , set de 10 -- 2.3 cm

18,50 lei
20,00 lei
Cu TVA
Monedele norocoase ale celor Zece Împărați sunt binecunoscute în China pentru că aduc avere și noroc. Aceste monede de cupru datează din vremea celor zece mari împărați din timpul dinastiei Qing (1644-1912), ultima dinastie imperială a Chinei. Dar semnificația lor este mult mai profundă decât pur și simplu aducerea de noroc. Ele sunt instrumente feng shui puternice.
Ambalaj de 10 bucăți.

Dintre cele cinci elemente, cuprul aparține elementului metal. Cuprul este mai eficient decât aurul sau argintul în absorbția energiei. Așadar, se spune că monedele împăratului alungă energia negativă și spiritele rele. Strânse împreună, cele 10 monede formează un frumos pandantiv de protecție..
Forma celor 10 monede echilibrează elementul cer (formă rotundă în exterior) și elementul pământ (formă pătrată în interior). Armonia dintre pământ și cer, aduce echilibru și noroc în această viață..
Fiecare monedă este legată de unul dintre cei zece împărați ai dinastiei Qing, conectându-vă la principalele lor valori:
Shunzhi – Familia
Kangxi – Viața
Yongzheng – Caracterul
Qianlong – Afaceri
Jiaqing – Cariera
Daoguang – Viitorul
Xianfeng – Venituri
Tongzhi – Reputația
Guangxu – Toate fenomenele
Xuantong – "Totul este în mâinile tale"

Plasarea Feng Shui a monedelor de noroc
Pentru a maximiza efectul monedelor chinezești de noroc, le puteți plasa în mai multe moduri:
1. Faceți un șir cu cele 10 monede și atârnați-le pe un perete, vizavi de ușa de intrare, pentru a ține departe energia negativă și orice probleme.
2. Așezați-le sub preșul de la ușă, în același scop: vor ține departe orice probleme și spirite rele.
3. Purtați un șir de 10 monede de împărat pe corp, pentru a crește bogăția, pentru a beneficia de carieră infloritoare și de o buna situația financiară. Un șir de monede de împărat la birou vă poate îmbunătăți afacerile, vă poate aduce noroc și poate preveni căderea (financiară).
4. Dacă există un spatiu gol în casa sau la locul de muncă, puteți atârna un șir de monede deasupra lui, pentru a împiedica energia să se blocheze acolo.

Feng Shui (se pronunță: fang shouee) este o filozofie veche de peste 3.000 de ani, care ne învață cum factorii de mediu ne influențează bunăstarea și, de asemenea, cum pot fi modificate influențele negative în unele pozitive. Feng Shui are ca scop adaptarea mediului nostru de viață sau de lucru în moduri care să stimuleze un flux armonios de Chi (forța vitală). În filozofia chineză, este vorba despre armonie și echilibru între forțele complementare yin și yang, cum ar fi masculin și feminin.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

64552

Fisa tehnica

Marime cm:

2.3

Ambalaj:

Hartie

Tara de Origine:

China

Greutate totala gr.:

25

Greutate grame:

2

Material:

Cupru

Monede norocoase feng shui , set de 10 -- 2.3 cm

20,00 lei 18,50 lei