0
  • -7,5%
  • 7,5%

Arbore de piatră prețioasă citrin - ±18cm

69,38 lei
75,00 lei
Cu TVA
Arbore de pietre prețioase cu frunze de citrin, pentru a decora orice cameră cu puterea vindecătoare a pietrelor prețioase.
Baza este realizată din lemn de neem - dintr-un copac din familia mahonului, originar din subcontinentul indian. Este cunoscut atât pentru aroma sa plăcută, cât și pentru proprietățile sale medicinale și metafizice, făcându-l un simbol al vindecării, protecției și creșterii spirituale.
Citrina este o piatră vie, înălțătoare care aduce lumină în vremuri mai întunecate. Absoarbe și transformă energia negativă și contracarează comportamentul autodistructiv. Această piatră favorizează optimismul și oferă energia și curajul de a explora noi posibilități. Citrinul întărește și susține organismul. (*)
*Caracteristicile tuturor pietrelor minerale de pe site-ul nostru nu sunt dovedite științific; ele se bazează pe experiențele utilizatorilor și ale terapeuților în pietre prețioase. Orice proprietăți curative prezentate nu sunt în niciun caz menite să înlocuiască diagnosticul sau tratamentul unui terapeut sau medic calificat. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante



78374

Fisa tehnica

Marime cm:

±18

Ambalaj:

Cutie de carton

Tara de Origine:

India

Greutate totala gr.:

200

Greutate grame:

140

Material:

Piatră preţioasă

Arbore de piatră prețioasă citrin - ±18cm

75,00 lei 69,38 lei