0
  • -7,5%
  • 7,5%

Pandantiv din orgonit selenit în formă de inimă -- 3.5 cm

64,75 lei
70,00 lei
Cu TVA
Orgon înseamnă energie vitală (chi, eter sau prana). Orgonita este o compoziție de cristal, rășină și metal. Protejează împotriva radiațiilor nocive (electromagnetice) și a altor poluări energetice. Orgonita are un efect general de relaxare și promovează sănătatea fizică și spirituală.(*)

Material: pietre prețioase, sticlă, rășină și metale
Se livreaza cu snur.

Pandantivul de orgonită selenită (satin spar) este special realizat pentru a vă echilibra câmpul energetic (aura). Prin purtarea pandantivului cu orgonită puteți deveni mai calm, puteți experimenta mai puțin stres și puteți ține la distanță energiile altor persoane. Pandantivul poate fi purtat în buzunar sau sub pernă, atâta timp cât se menține în contact cu aura dumneavoastră. Pentru a activa pandantivul de orgonită țineți-l cel puțin 20 de secunde în mâini.(*)

*Caracteristicile tuturor pietrelor minerale de pe site-ul nostru nu sunt dovedite științific; ele se bazează pe experiențele utilizatorilor și ale terapeuților în pietre prețioase. Orice proprietăți curative prezentate nu sunt în niciun caz menite să înlocuiască diagnosticul sau tratamentul unui terapeut sau medic calificat. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră, consultați un medic.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

78139

Fisa tehnica

Marime cm:

3.5

Marime cm:

3-4

Greutate totala gr.:

54

Material:

Piatră preţioasă

Pandantiv din orgonit selenit în formă de inimă -- 3.5 cm

70,00 lei 64,75 lei