0
  • -7,5%
  • 7,5%

Cochilie rituală dublă Dorje Puja -- ±18 cm

712,25 lei
770,00 lei
Cu TVA
Conchilia joacă un rol important în budismul tibetan, în hinduism și în Feng Shui (acesta din urmă fiind îndrumările pentru amenajarea și dotarea armonioasă a locuinței sau a locului de muncă).
Vă rugăm să rețineți: Acesta este un produs natural, variațiile de mărime și culoare sunt normale, precum și 'imperfecțiunile' în jurul marginilor și a suprafeței.

Feng Shui
Cochilia are un loc important în Feng Shui, deoarece se crede că aduce beneficii. Oferă un sentiment de pace și confort unei locuințe, precum și protecție. Conform Feng Shui, plasarea unei scoici în colțul sudic al sufrageriei se crede că sporește popularitatea și reputația proprietarului de locuință. Așezați scoici netede în bucătărie pentru a crea o energie care este armonioasă și orientată spre familie. Păstrați scoici spinoase pe pervazul ferestrei pentru a atrage energia care protejează casa de ghinion și de rău. Păstrați un coș plin cu scoici pe o masă lângă ușa din față pentru o carieră de succes și plină de satisfacții.
Budismul tibetan
Cochilia este folosită în mod obișnuit pentru a "convoca adunările religioase." Este, de asemenea, folosită pentru a stoca "apă sfântă" și ca instrument muzical în ceremoniile puja

Ce este o Puja?
Puja (literal o ofrandă) este un Ritual de meditație asupra unuia dintre Bodhisattva sau Buddha. Este o ceremonie în care se oferă rugăciuni către Buddha pentru a le cere binecuvântarea sau pentru a le invoca ajutorul. Există diferite Puja pentru diferite scopuri în viața noastră. Există Pujas pentru practica meditației, purificare, îndepărtarea obstacolelor, viață lungă, moarte, boală, afaceri și așa mai departe. Pujas sunt efectuate pentru a îndepărta și a înlătura cele trei tipuri de obstacole, condiții care ne împiedică să ne atingem obiectivele noastre lumești și spirituale.
India - Hinduism
Cochilia este folosită pentru a alunga spiritele rele și pentru a preveni dezastrele naturale. Unii o folosesc chiar "pentru a speria creaturi otrăvitoare." Și, așa cum am explicat mai sus, scoica este folosită și în Pujas.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

712,25 lei
740,00 lei


18024

Fisa tehnica

Marime cm:

15-20

Marime cm:

±18

Greutate totala gr.:

685

Material:

Coajă

Cochilie rituală dublă Dorje Puja -- ±18 cm

770,00 lei 712,25 lei