0
  • -7,5%
  • 7,5%

Set de țambale de meditație Tingsha în carcasă de lux -- 11 cm

721,50 lei
780,00 lei
Cu TVA
Tingshas, decorate cu simboluri budiste, într-o carcasă metalică de lux.
Tingshas (ding-shas, țambale) sunt folosite ca ofrande muzicale în practicile spirituale și în timpul practicii de meditație, la intervale regulate, pentru a menține concentrarea. “Ofertele muzicale” sunt comune în timpul pujas (ritualuri de rugăciune) când sunt folosite mai multe instrumente: clopote, tobe, țambale și coarne. Ofrandele muzicale sunt, într-adevăr, standard în multe ritualuri budiste tibetane și hinduse nbsp;. Astăzi sunt folosite atât de către ei cât și de către laici. Ele sunt folosite cu Feng Shui, meditație, curățare, vindecare și aliniere.

În ce scopuri pot folosi tingshas?
Loviți împreună țambalurile de mână și o notă frumoasă, clară și înaltă se va ridica din ele, limpezind aerul și creând o liniște extraordinară. Tonul sclipitor al tingsha-ului atinge instantaneu o rezonanță în inima omului. Scopul lor este de a invoca, ne cheamă la conștientizare, să ne amintim cine suntem și să ne recunoaștem prioritățile în această lume adesea turbulentă și iluzorie. Când sunt suspendate pe orizontală și lovite împreună, un val de sunet încântător, oscilant, pare să treacă între ele în timp ce reverberează la o frecvență înaltă, creând o simfonie impresionantă de sunete bântuitoare.

Tingshas și Feng Shui
Tingshas sunt, de asemenea, folosite în Feng Shui pentru a curăța energia prezentă într-o încăpere și "deschide" aceasta prin sunetul tingshas în cele patru colțuri ale unei încăperi. O modalitate excelentă de a curăța energia atunci când, de exemplu, smudging-ul nu este posibil sau adecvat.
Feng Shui
Feng Shui (se pronunță: fang shouee) este o filozofie veche de peste 3.000 de ani, care învață modul în care factorii de mediu ne influențează bunăstarea și, de asemenea, cum pot fi modificate influențele negative în unele pozitive. Feng Shui are ca scop adaptarea mediului nostru de viață sau de lucru în moduri care să stimuleze un flux armonios de Chi (forța vitală). În filozofia chineză, este vorba despre armonie și echilibru între forțele complementare yin și yang, cum ar fi masculin și feminin..

Tingshas și sunetul vindecător
Vindecând sau echilibrând câmpurile aurice, tinghas sunt folosite și pentru a defini începutul și sfârșitul unei perioade de meditație. Unii spun că utilizarea ținghas este ca o invocare. Ea ne aduce conștiința în aici și acum.
Cum se păstrează tingshas
La fel ca în cazul multor ofrande de altar, vă recomandăm să le pastrati înfășurate în pânză atunci când nu le folosiți sau să le depozitati într-un suport special pentru tingsha din brocart cu două compartimente.

Decorarea tingshas
Poate include decorarea suprafețelor superioare - de obicei reprezentând dragoni, mantra "Om Mani Padme Hum" sau simboluri budiste precum cele opt semne de bun augur tibetane. Dar multe tingshas sunt pur și simplu naturale, strălucind în întregime prin frumusețea sunetului lor.

Compoziția tingshas
Fiecare tingsha este turnată individual în nisip și, de obicei, este realizată în principal din alamă (un aliaj metalic format în principal din cupru și zinc) sau bronz (aliaj format în principal din cupru și staniu). În timp ce ambele sună frumos, tingsha-urile din bronz produc o rezonanță armonică și mai puternică, care vibrează și mai profund prin fiecare fibră a sufletului tău.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

18028

Fisa tehnica

Marime cm:

10-15

Marime cm:

±11

Greutate totala gr.:

820

Material:

Bronz

Set de țambale de meditație Tingsha în carcasă de lux -- 11 cm

780,00 lei 721,50 lei