2
  • -7,5%
  • 7,5%

Colier în formă de inimă Palo Santo -- 4 cm

69,38 lei
75,00 lei
Cu TVA
Colier din cordelină de ceară ,în formă de inimă, de la Palo Santo- mărime reglabilă. Realizat manual din Palo Santo recoltat în mod sustenabil.
Cu un ochi pentru bunăstarea artizanilor și a naturii.
Lungime (min/max): 40-80 cms.

Calități de Palo Santo
Populația indigenă din Anzi folosește, de secole, Palo Santo pentru a îndepărta energia negativă. Atunci când acest lemn Sfânt este ars, energia negativă este purificată, pacea și armonia sunt restabilite, iar legătura cu mama Pământ este împuternicită. Potrivit tradiției, Palo Santo are un efect natural de ameliorare a durerii, de reducere a stresului și de relaxare. Palo Santo are un miros plăcut, răcoritor și înălțător. Aroma de Palo Santo poate ajuta la clarificarea aurei și/sau la promovarea sentimentelor pozitive și a bucuriei.
Produsele Palo Santo certificate SRFOR
Acest Palo Santo provine din păduri care sunt gestionate, autorizate și certificate de Ministerul Agriculturii și Irigațiilor (SERFOR) din Peru. Se folosesc numai copaci și ramuri de Palo Santo care au căzut în mod natural și au rămas pe pământ timp de cel puțin 3-4 ani. Acest mod de recoltare nu dăunează naturii și se folosește numai lemn cu o aromă bogată.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

78,62 lei


19908

Fisa tehnica

Marime cm:

3.5

Marime cm:

3-4

Greutate totala gr.:

8

Material:

Lemn

Colier în formă de inimă Palo Santo -- 4 cm

75,00 lei 69,38 lei