0
  • -7,5%
  • 7,5%

Set 2 de boluri de cristal cântătoare Chakra : 7 boluri 432 Hz

5.818,25 lei
6.290,00 lei
Cu TVA
Acest set de 7 boluri cântătoare de cristal este selectat pe baza celor șapte tonuri de chakre, nu pe dimensiune.
Prin urmare, este posibil ca setul să conțină boluri de aceeași dimensiune.
Vă recomandăm să comandați, împreună cu acest set, sacii noștri speciali de transport (nr. art. 1780, 1780/1 și 1781) pentru boluri de cristal pentru cântat. În acest fel sunteți siguri de un transport sigur al bolurilor dvs. delicate.

Acest set este format din:
1 bol cântător A-tone 30 cm (nr. prod. A1702)
1 bol cântător B-tone 35 cm (prod. nr. B1703)
1 bol cântător C-tone 35 cm (prod. nr. C1703)
1 bol cântător D-tone 30 cm (nr. prod. D1702)
1 bol cântător E-tone 30 cm (prod. nr. E1702)
1 bol cântător F-tone 25 cm (prod. nr. F1701)
1 bol cântător G-tone 25 cm (prod. nr. G1701)
7 ciocănele (similar cu nr. de articol 1716)
7 inele de stabilitate din cauciuc
extra: 1 ciocan de cauciuc (nr. articol 1715)

Scala muzicală “C D D E F G A B” este conectată la chakrele noastre:
C: chakra 1 - chakra rădăcină
D: a 2-a chakră - chakra sacrală
E: a 3-a chakră - chakra plexului solar
F: A 4-a chakră - Chakra inimii
G: Chakra a 5-a - Chakra gâtului
A: a 6-a chakră - Chakra frunții
B: a 7-a chakră - Chakra coroanei

432 Hertz (Hz)
Sunetul și muzica constau în vibrații. Cu cât numărul de vibrații pe secundă este mai mare, cu atât tonul este mai înalt. Unitatea de măsură pentru acest lucru este Hertz (Hz). 432 Hz este "tonul natural" al universului. Acest ton este împletit în natură, în matematică, în orbitele planetare, în întregul univers. Toată muzica clasică a lui Bach, Brahms și așa mai departe, a fost compusă și a fost interpretată inițial folosind 'standardul' A (=A4) pe 432Hz. Seria noastră de “432 Hz” boluri cântătoare de cristal “432 Hz” este, de asemenea, acordată în acest mod. Acest lucru duce la următoarele frecvențe în tonurile pe care le vindem*:
C4 = 257 Hz
D4 = 289 Hz
E4 = 324 Hz
F4 = 343 Hz F4 = 343 Hz
G4 = 385 Hz
A3 = 216 Hz
B3 = 244 Hz B3 = 244 Hz

Nu numai că tonurile acordate în scara de 432 Hz sunt mai plăcute pentru ureche, dar asigură și o rezonanță armonioasă a întregii tale 'ființe' cu planeta noastră și cu universul. Această rezonanță naturală duce la o mai mare bunăstare atât a corpului, cât și a minții.
* O deviație de până la 2 Hz în plus sau în minus, este considerată normală


Informații suplimentare
Există șapte note muzicale care corespund celor șapte culori ale curcubeului, iar acestea sunt legate de cele șapte Chakre principale, centrele energetice situate de-a lungul vertebrelor. Toate Chakrele posedă o frecvență de rezonanță diferită. Tonurile pure ale bolurilor de cristal produc un câmp sonor vibrațional care rezonează cu centrele energetice ale corpului (Chakras) și cu zonele fizice corespunzătoare. bolurile de cristal acționează direct asupra chakrelor noastre și facilitează echilibrul și conștiința superioară precum și vindecarea în chakre.

Sunetul a fost folosit de-a lungul istoriei pentru a trezi, îmbunătăți și acorda fiecare Chakra, în multe culturi. Deoarece fiecare chakră este de natură vibrațională și rezonează la frecvențe diferite, există ‘sunete ‘de sămânță’specifice, cântece și tonuri folosite în aceste scopuri. Unul dintre cele mai populare sisteme de terapii de vindecare prin sunet este utilizarea unor tonalități specifice pentru a trezi sau acorda, fiecare Chakra. Sistemul occidental modern de muzică se bazează de fapt pe derivații antice ale sunetului și înălțimii, în aliniere cu ceea ce anticii numeau ‘Armonii universale.’ Era de comun acord că frecvențe, înălțimi și armonii diferite, pot oferi diferite calități de vindecare, precum și opusul! Aceste niveluri de înțelegere pot dura zeci de ani pentru a le înțelege cu adevărat și a le integra în propria noastră ‘cunoaștere. Așa că nu vom intra prea adânc în ele aici.
Scala muzicală occidentală standard este compusă din 12 tonalități, cu o treime adesea inclusă. Această a 13-a notă este “octava superioară”a primei note. Așadar, vom vorbi despre 13 note muzicale în descrierea scalei. Fiecare notă reprezintă o anumită frecvență. Pe baza Standardului internațional de acordaj, la mijlociu, în cheia principală a scării noastre muzicale, deasupra doului mijlociu, rezonează la 440 Hertz, sau cicluri pe secundă. Aceasta este frecvența sau înălțimea sa. Scara noastră principală, bazată pe A440, care este Standardul Internațional de intonație, începe de la Do mijlociu. Do mijlociu rezonează la 256 Hertzi și continuă până la octava de deasupra, Do mare, care rezonează la 512 Hertzi. Acest lucru face ca do mare să fie de două ori mai înalt, sau să rezoneze la o frecvență dublă față de do de mijloc. Acest lucru este valabil pentru fiecare notă de ‘octavă’. Împărțim apoi treptele acestei octave de note de bază, de la Do mijlociu la Do acut, în jumătăți de trepte, sau trepte de creștere. Aceste jumătăți de trepte sunt: Do, Do#/Sib, Re, Re#/Seb, Mi, Fa, Fa#/Sib, Sol, Sol#/Sib, La, La#/Sib, Si, Do. Pe o scală, ele arată astfel: Imagine de scală. Simbolurile ‘#/b’, reprezintă un ascuțit sau un bemol, care se află la jumătatea distanței dintre fiecare notă. Observați că nu există #’s sau b’s între E și F, și B, și C. Acesta, pur și simplu, este modul în care se nasc și sunt definite treptele notelor în sistemul nostru de muzică. A C# și Db sunt aceeași notă, la jumătatea distanței dintre C și D. Le enumerăm ca #/b, deoarece le puteți vedea enumerate în ambele feluri în diferite descrieri ale scalei sau ale notelor individuale. Au existat persoane neinstruite în industria Crystal Bowl, care descriu de fapt aceste note ca fiind două note diferite. Ele nu sunt așa. Ele sunt aceeași notă. Așadar, aveți 12 posibilități de intonație posibilități, deși noi includem și cea de-a 13-a “do mare” pentru a completa o octavă completă de note. În realitate, bolul dumneavoastră poate fi într-o octavă mai mare sau mai mică, chiar dacă este etichetat cu Do, La sau orice altă notă, în funcție de mărimea sa.
Oamenii avizați susțin că notele la jumătate ale bolurilor de cristal pentru cântat au un efect special de armonizare asupra diferitelor glande endocrine: Do# - glandele sexuale, Re# - suprarenale, Fa# - timus, Sol# - tiroidă, zel, Sol# - pineală

Aceste boluri cântătoare de cristal sunt fabricate din cristal de cuarț aproape 100% pur, un element natural. Cristalul este încălzit la 4.000 de grade Fahrenheit (2.200 de grade Celsius) și turnat într-o matriță. Deoarece și corpul nostru este alcătuit dintr-o structură cristalină, folosirea bolurilor cântătoare din cristal de cuarț pentru vindecare și meditație ne permite să răspundem mai rapid și mai favorabil la sunet ca terapie. Acesta este motivul pentru care cristalele sunt un element cheie în multe practici de vindecare diferite de medicină holistică.

Atentie: orice proprietăți de vindecare prezentate nu sunt în niciun caz menite să înlocuiască diagnosticul sau tratamentul unui terapeut sau medic calificat.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

5.110,63 lei
6.993,00 lei
6.993,00 lei


1709/5

Fisa tehnica

Marime cm:

Set

Marime cm:

25-35

Greutate totala gr.:

25580

Material:

Cristal

Culoare:

Alb

Set 2 de boluri de cristal cântătoare Chakra : 7 boluri 432 Hz

6.290,00 lei 5.818,25 lei