0
  • -7,5%
  • 7,5%

Crystal cantator ( de mana ) de cristal Clear D-ton -- 16.5 cm

1.424,50 lei
1.540,00 lei
Cu TVA
Acest bol cantator din cristal clar este acordat în Re și vine cu ciocan (numărul produsului 1716) și geantă

Mânerul transparent (diametru intern de 2,2 cm) poate fi umplut cu mici pietre semiprețioase sau minerale. În acest fel, sunetul va fi potențat de efectul benefic al cristalelor. Terapie prin sunet și terapie cu minerale, toate într-unul singur!
Este vorba de boluri cântătoare din cristal, recent realizate, frumos lucrate, cu sunete minunate și puternice. bolurile noastre de cristal pentru cântat sunt realizate din cristale de cuarț pur pulverizat, care sunt încălzite la câteva mii de grade. Încălzirea integrează particulele individuale ale pudrei de cuarț și se formează un bol. Acestea sunt apoi acordate individual la o anumită notă muzicală. Mărimea bolului influențează tonul: un bol mic produce o notă mult mai înaltă decât cea produsă de un bol mare. În general, tonurile mai înalte au un efect înălțător și purificator, în timp ce tonurile mai joase tind să fie mai relaxante și mai împământenitoare. Cu toții răspundem în mod diferit la anumite sunete, astfel încât efectul aceluiași bol asupra persoanelor poate fi foarte diferit. Sfatul nostru este să cumpărați diferite tipuri de ciocănele și să învățați cum sună exact cu fiecare dintre ele, cum ar fi ciocănele de cauciuc, de piele, de pâslă sau de lână.
(Atenție: nu folosiți NICIODATĂ bețe de lemn cu aceste boluri delicate!)
Care ciocănel va da un sunet diferit cu o vibrație specifică, așa că încercarea va spune mult mai mult decât spusele. După acest test veți ști exact de ce ciocan aveți nevoie pentru a crea o vibrație specifică la alegere. Când comandați orice bol de notă, este posibil să primiți un bemol sau un acut în acea notă. Foarte puține note adevărate sunt disponibile vreodată. Este o raritate. O anumită dimensiune de bol poate fi disponibilă în mai multe note sau tonuri. Acest lucru variază în funcție de greutate, înălțimea și grosimea peretelui. Notele atribuite mărimilor de boluri variază în funcție de procesul de fabricație, de disponibilitate și de precizia acordării. Fiecare set de 7 boluri include notele: C, D, E, F, G, A’ & B’, care reverberează în cele șapte chakre. Dimensiunea bolului pentru fiecare notă depinde de producător. Dimensiunile bolurilor nu cresc în sus pe scală, dar pot varia în funcție de cea mai bună dimensiune de acordaj pentru nota respectivă. Atunci când două sau mai multe boluri de cristal sunt sunate împreună, undele sonore emise se împletesc și se amestecă unele cu altele pentru a forma armonice frumoase și fluide, cu condiția ca acestea să fie acordate armonios împreună. Aceste armonice ne înconjoară, iar vibrațiile vor avea efecte diferite asupra diferitelor persoane, în funcție de ceea ce se întâmplă în viața lor. În terapie, tonurile vindecătoare ale bolurilor de cristal de cuarț sunt folosite în principal pentru a ajuta la reechilibrare și armonizare. Cel mai bine pentru dumneavoastră și pentru oricine se află în apropierea bolului este să nu-l cântați mai mult de 15-20 de minute la rând. Se recomandă o pauză de 15 minute - aceasta pentru a se asigura că câmpul energetic nu este supraîncărcat cu energie și că toată lumea are șansa de a asimila schimbările. Jucătorii uită adesea că primesc și un tratament energetic! Întotdeauna să aveți în minte cea mai înaltă intenție la începutul jocului, deoarece bolul devine o extensie a dumneavoastră în timp ce îl jucați.
Puteți solicita un bol acordat pentru o anumită chakră. Proprietățile, pe scurt, ale fiecărei chakre sunt următoarele: 1: Prima - împământare, a doua - creativitate și sexualitate, a treia - stimă de sine și prosperitate, a patra - iubire și sănătate, a cincea - comunicare și creativitate, a șasea - intuiție, dezvoltare psihică, a șaptea - conexiune cu sinele spiritual al fiecăruia. bolurile de cristal mai mici au un ton și o octavă înaltă. Cele mai mari au un ton mai profund și o octavă mai joasă. Există mai multe proclamații cu privire la tonurile chakrelor, dar sistemul de la C la A’ este cel mai frecvent utilizat. În timp ce doar sunetul bolurilor de cristal poate avea un efect relaxant și vindecător, puteți amplifica foarte mult rezultatele atunci când cântați împreună cu sunetele în timp ce cântați, și/sau combinați sunetul bolului cu puterea gândului. Gândurile au energie și atrag la ele însele o energie similară. Am observat că dacă încep ziua într-o stare de spirit fericită și pozitivă, lucrurile continuă să se întâmple pentru a amplifica această stare de spirit. Opusul este, de asemenea, adevărat. Unul dintre scopurile tuturor formelor de vindecare prin vibrații este de a ne ajuta să trecem în mod conștient și deliberat de la stări negative la stări pozitive. Interacțiunea energiei gândurilor cu cristalele schimbă gândurile în energii mai armonioase. Acest lucru poate duce la schimbarea frecvențelor undelor cerebrale și la posibile modificări ale conștiinței. Astfel, puterea intenției pozitive sau a afirmației, combinată cu muzica bolurilor de cristal, oferă rezultate remarcabile de vindecare la toate nivelurile.
Probabil că veți obține cele mai bune rezultate dacă vă acordați ceva timp pentru a vă pregăti înainte de a suna un bol de cristal. Un exercițiu simplu de respirație poate fi de ajutor. Unul care mie îmi place este să inspirați până la 4, să țineți până la 4 și să expirați până la 8. Faceți acest lucru timp de câteva minute pentru a vă ajuta să vă eliberați mintea și ființa de orice negativitate. Apoi, imaginați-vă pe voi și bolul vostru înconjurați de lumină. Puteți să vizualizați culoarea care corespunde bolului sau să vă înconjurați cu lumină albă pură. De asemenea, poate fi util să creați o afirmație pe care să o repetați în tăcere sau cu voce tare pentru dvs. Acest lucru vă face mai capabil să vă păstrați gândurile la un loc. Pe scurt, faceți-vă întotdeauna afirmațiile la timpul prezent și enunțați-le în mod pozitiv. Nu spuneți: "Vreau să scap de această durere de cap" ci spuneți: "Capul meu este limpede și calm" (sau orice exprimă cel mai bine intenția dumneavoastră). În timp ce vă relaxați și simțiți cum vă umpleți de lumină, atât dumneavoastră cât și zona din jurul dumneavoastră, loviți ușor exteriorul bolului, în apropierea marginii superioare, pentru a începe să sune bolul. Urmăriți sunetul în jurul bolului, de exemplu cu bagheta sau cu ciocanul cu capac de piele, în același mod în care faceți un pahar de vin de cristal. Acest lucru sporește durata și intensitatea sunetului. Unora le place să miște bagheta sau ciocanul în sensul acelor de ceasornic pentru intenții specifice. Alții susțin că nu contează prea mult și mișcă și în sens invers acelor de ceasornic sau o combinație a celor două metode. Acordă-te cu intuiția ta, pentru a simți ce funcționează cel mai bine pentru tine. Nu plasați niciodată capul unei persoane în interiorul unui bol de cristal în timp ce îl cântați. Nu loviți și nu jucați un bol de cristal prea tare, mai ales în apropierea capului unei persoane's. Dacă aveți mai multe boluri, plasați-le la o distanță de cel puțin 30 cm între ele, altfel vibrațiile pot sparge un bol. De asemenea, persoanele care au în corp ace de metal sau articulații sferice din oțel inoxidabil au observat disconfort sau durere dacă stau în apropierea unui bol de cristal în timp ce cineva îl cântă. Întrebați înainte de a folosi bolul. >.

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

1.877,75 lei


D1769

Fisa tehnica

Marime cm:

15

Marime cm:

16.5

Material:

Cristal

Ton:

D

Crystal cantator ( de mana ) de cristal Clear D-ton -- 16.5 cm

1.540,00 lei 1.424,50 lei