0
  • -7,5%
  • 7,5%

Bol cantator de cristal E-ton 432 Hz -- 30 cm

804,75 lei
870,00 lei
Cu TVA
Acordată în Mi, se livreaza cu ciocan și inel de stabilitate din cauciuc. Vă recomandăm să comandați și ciocanul de cauciuc, produs nr. 1715.

432 Hertz (Hz)
Sunetul și muzica constau în vibrații. Cu cât numărul de vibrații pe secundă este mai mare, cu atât tonul este mai înalt. Unitatea de măsură pentru acest lucru este Hertz (Hz). 432 Hz este "tonul natural" al universului. Acest ton este împletit în natură, în matematică, în orbitele planetare, în întregul univers. Toată muzica clasică a lui Bach, Brahms și așa mai departe, a fost compusă și a fost interpretată inițial folosind "standardul" A (=A4) pe 432Hz. Seria noastră de “432 Hz” boluri cântătoare de cristal “432 Hz” este, de asemenea, acordată în acest mod. Acest lucru duce la următoarele frecvențe:

C4 = 257 Hz
D4 = 289 Hz
E4 = 324 Hz
F4 = 343 Hz
G4 = 385 Hz
A3 = 216 Hz
B3 = 244 Hz

Nu numai că tonurile acordate în scara de 432 Hz sunt mai plăcute pentru ureche, dar asigură și o rezonanță armonioasă a întregii tale 'ființe' cu planeta noastră și cu universul. Această rezonanță naturală duce la o mai mare bunăstare atât a corpului, cât și a minții.
* O abatere de până la 2 Hz în plus sau în minus, este considerată normală.

boluri cântătoare de cristal , frumos lucrate, cu sunete minunate și puternice. bolurile noastre cantatoare sunt realizate din cristale de cuarț pur pulverizat, care sunt încălzite la câteva mii de grade. Încălzirea integrează particulele individuale ale pudrei de cuarț și se formează un bol. Acestea sunt apoi acordate individual la o anumită notă muzicală. Mărimea bolului influențează tonul: un bol mic produce o notă mult mai înaltă decât cea produsă de un bol mare. În general, tonurile mai înalte au un efect înălțător și purificator, în timp ce tonurile mai joase tind să fie mai relaxante și mai împământenitoare. Cu toții răspundem în mod diferit la anumite sunete, astfel încât efectul aceluiași bol asupra persoanelor poate fi foarte diferit. Sfatul nostru este să cumpărați diferite tipuri de ciocănele și să învățați cum sună exact cu fiecare dintre ele, cum ar fi ciocănele din cauciuc, piele, pâslă sau lână. (Atenție: nu folosiți NICIODATĂ bețe de lemn cu aceste boluri vulnerabile!) Fiecare ciocan va da un sunet diferit, cu o vibrație specifică, așa că încercarea va spune mult mai mult decât zicerea. După acest test veți ști exact de ce ciocan aveți nevoie pentru a crea o vibrație specifică la alegere. Când comandați orice bol de notă, este posibil să primiți un bemol sau un acut în acea notă. Foarte puține note adevărate sunt disponibile vreodată. Este o raritate. O anumită dimensiune de bol poate fi disponibilă în mai multe note sau tonuri. Acest lucru variază în funcție de greutate, înălțimea și grosimea peretelui. Notele atribuite mărimilor de boluri variază în funcție de procesul de fabricație, de disponibilitate și de precizia acordării. Fiecare set de 7 boluri include notele: C, D, E, F, G, A’ si B’, care reverberează în cele șapte chakre. În terapie, tonurile vindecătoare ale bolurilor de cristal de cuarț sunt folosite în principal pentru a ajuta la reechilibrare și armonizare. Cel mai bine pentru dumneavoastră și pentru oricine se află în apropierea bolului este să nu-l folositi mai mult de 15-20 de minute la rând. Se recomandă o pauză de 15 minute - aceasta pentru a se asigura că câmpul energetic nu este supraîncărcat cu energie și că toată lumea are șansa de a asimila schimbările.
Puteți solicita un bol acordat pentru o anumită chakră. Proprietățile, pe scurt, ale fiecărei chakre sunt următoarele: 1: prima - împământare, a doua - creativitate și sexualitate, a treia - stimă de sine și prosperitate, a patra - iubire și sănătate, a cincea - comunicare și creativitate, a șasea - intuiție, dezvoltare psihică, a șaptea - conexiune cu sinele spiritual al fiecăruia. Puterea intenției pozitive sau a afirmației, combinată cu muzica bolurilor de cristal, oferă rezultate remarcabile de vindecare la toate nivelurile. Nu spuneți: "Vreau să scap de această durere de cap" ci spuneți: "Capul meu este limpede și calm" (sau orice exprimă cel mai bine intenția dumneavoastră). În timp ce vă relaxați și simțiți cum vă umpleți de lumină, atât dumneavoastră cât și zona din jurul dumneavoastră, loviți ușor exteriorul bolului, în apropierea marginii superioare, pentru a începe să sune bolul. Urmăriți sunetul în jurul bolului, de exemplu cu bagheta sau cu ciocanul cu capac de piele, în același mod în care faceți un pahar de vin de cristal. Acest lucru sporește durata și intensitatea sunetului. Acordă-te cu intuiția ta, pentru a simți ce funcționează cel mai bine pentru tine. Nu plasați niciodată capul unei persoane în interiorul unui bol de cristal în timp ce îl cântați. Nu loviți un bol de cristal prea tare, mai ales în apropierea capului unei persoane. Dacă aveți mai multe boluri, plasați-le la o distanță de cel puțin 30 cm între ele, altfel vibrațiile pot sparge un bol. De asemenea, persoanele care au în corp ace de metal sau articulații sferice din oțel inoxidabil au observat disconfort sau durere dacă stau în apropierea unui bol de cristal în timp ce cineva îl cântă. Întrebați înainte de a folosi bolul.

Citește mai mult: Singing Bowl Handbook – Eva Rudy Jansen & Dick de Ruiter (ISBN 978-90-78302-16-2), Crystal Sound (Book & CD) – Dick de Ruiter (ISBN 978-90-74597-70-8).

Plată

Plata ramburs
sau cu cardul

Flexibilitatea ta, la noi în prim-plan!

Livrare

Livrare în 2-7
zile lucrătoare

Bucură-te rapid de produsele tale.

Retur

Retur gratuit în
termen de 14 zile

Cumpără în siguranță și fără riscuri!

Alte variante

647,50 lei
1.077,63 lei
911,12 lei
1.082,25 lei


E1702

Fisa tehnica

Marime cm:

30

Greutate totala gr.:

4650

Material:

Cristal

Ton:

E

Bol cantator de cristal E-ton 432 Hz -- 30 cm

870,00 lei 804,75 lei